Saturday, May 16, 2009

2nd Year Anniversary!

Bebelan dari NFM pada 3:22 AM
16.05.2009
It is our second year anniversary!


As our final exam is just around a corner, Apiez and I suggest to celebrate 15.05 because boleh continue study kan. Okay malam 14.05 tu, he asked me an opinion baju apa yang dia nak pakai, while me already pick up the black dress.

Actually,aku dah ready 3 presents for him, a birthday card + i love you sand art, POLO shirt and 1 set EUROPHIA MEN perfume..

So,masa dia cakap dia takde baju yang elok untuk dipakai,aku terus cakap,
" Yang,kejap eh i nak pergi toilet.."
Then,terus lari,masok bilik Nisha and amik kotak present POLO shirt tu, and datang balik dekat dia and wish in advanced. Dia tercengang and I ask him to open up the box and he loves that shirt. So,dia nak pakai baju tu untuk esok nak keluar.

Kuar rumah at 4pm and headed to Ikano,beli makanan arnab and makanan kucing. Lepas tu pergi Cineleisure check ticket movie but time dah turun kereta dekat parking tu,suddenly dia tercengang. When i asked him why,he never answered, let himself in and pick up something from the car and JENG JENG JENG! The present for me, a necklace!! It looks alike with the necklace he bought me on my birthday but it lost during Astro Fest. Time tu memang menangis la. But this time, besar sikit dari yang hilang tu. Time dia bagi and nak pakaikan tu, automatically I'm crying and hug him.. Coz i really wanted the lost necklace back and now he bought for me. I loves the necklace.

Then,directly dia bawak aku pergi makan dekat TUPAI-TUPAI. Actually, the whole day he wont let me eat anything sebab dia nak bagi aku betul2 lapar. After dah pilih the food, g dekat meja and aku cakap aku tertinggal handphone dekat kereta la. Dia pun kata okay and time tu la pergi amik perfume present tu.. Aku pergi dekat dengan dia and wish him HAPPY 2ND YEAR ANNIVERSARY SAYANG! and he makes muka tercengang lagi.haha. Dia bukak wrapping paper Calvin Klein tu and dia suka the perfume because dia memang nak perfume tu pun..

After we cover up our hungry,pergi tengok movie cerita, I LOVE YOU MAN! For those yang belum tengok cerita tu lagi,go and buy the tickets now,BEST!

and the birthday card,bg last sekali. He read it and give me a kiss =)

........................................................................................................................................................................

For you sayang, Thanks very much for the relationship. I appreciate it and i believe it can be forever,Insyaallah. And please sayang,jangan cakap duit i habis and membazir utk u k coz i did all this for you and ikhlas sangat2. I love you sayang. Cinta sangat2..

;)


p/s : Thanks untuk kawan2 yang wish =)

6 comments:

Nurul said...

Happy Birthday Yang :) eh silap ;p Happy 2nd Anniversary :) May God Bless ur Relationship with Apiez :) Amin Amin

raihana said...

ryna & apiez.rs nya tak terlambatkan nak wish u all 'happy 2nd year anniversary'.rai doakan semoga kekal hingga akhir hayat k and nnt dpat ank yg comel2 k.
kalo kahwin jgn lupe jemput taw.
=)

aneed' said...

i bce this thing with deena lagi satu. we both like it. sweeeetttt kottt! -___- jeles ahhaha semoga kamu org kekal smpai taun dpan hahaha i mean hingga ke anak cucu laa :D

Fharina said...

haha thanks deena kuasa dua.. =P

Pije. said...

oooh..
:)

tynnie said...

happy anniversary!...
dont worry much. apis love you!
hope its forever last!
tupai-tupai blast gila if dinner. u will eating the steamboat like a pig! hihihi....
whops. i know pig are filthy!

Post a Comment