Friday, March 27, 2009

Kurang sihat.

Bebelan dari NFM pada 5:10 AM 2 comments
No mood.
Not well.
headache,badan lemah2,sejuk.

Tuesday, March 24, 2009

Time to change.

Bebelan dari NFM pada 5:02 AM 0 comments
So much things in my head right now,what I'm really worry is my Mid Term Test. Okay,maybe i dont need to worry if I'm busy studying and catch up these 4subjects which there are 2subjects Delta Year. But this sem i am super duper lazy. Lazy for a lecture class,tutorial class and lazy to do anything. Why why why? What i'm going to write on the paper during my exam if i dont manage myself,time and discipline. Oh its time to change!


Monday, March 23, 2009

Happy Birthday Effa!

Bebelan dari NFM pada 7:42 AM 0 comments

HAPPY BIRTHDAY TO MY BESTIES,NORAFIFAH BINTI MOHD ALI.
I MISS YOU SAYANG!

Sunday, March 15, 2009

Kemahuan.

Bebelan dari NFM pada 1:25 AM 2 comments


Nak sejambak ros merah putih campur digubah bulat boleh?
=(

Saturday, March 14, 2009

Janda yang looser.

Bebelan dari NFM pada 11:06 PM 0 comments
Hari ni gila lawak untuk janda-janda seperti aku dan Jieja.Apiez balik Ipoh because ade wedding,Piyoi pergi terengganu pun disebabkan alasan yang sama. Hari ni je bangun dah petang,bangun-bangun je lapar,siap-siap and ingatkan nak pergi cuci kereta tapi tutup pulak. Memandangkan Jieja nak pergi Alamanda tukar kunci rumah,so we are heading to Alamanda.

Kejadian yang lawak berlaku hari ni :

  1. Masa nak pergi Alamanda tu hujan and wiper kereta aku dah haus so cermin kabur sikit,so aku ni terlajak jalan sampai nak naik flyover. Luckily la depan tu ada simpang nak U-turn,kalau tak dah tak tahu sampai mana.haha. Yang si Jieja ni pun suruh aku terus je.haha.
2. Time nak balik tu naik escalator and in front of us is one family. Depan aku betul-betul
suami dia. Suami dia tengah tolak trolley,dalam trolley tu ada baby dia tengah duduk
with his weird face.haha.Bila dah sampai kat atas,suddenly suami dia menggelabah and
trolley tu tersekat and dah la escalator tu semakin bergerak and suami dia nak jatuh
kebelakang. Hampir nak hempap aku and aku dengan mkn ice cream menjerit dengan
mulut tak bukak.haha.

3. Dah bayar ticket parking tu,kitorang boleh lupa kereta dekat mana,so dah macam orang
gila mencari kereta sebab 2-2 lupa dekat mana.haha.

4. Time dah sampai area Cyber tu kan,aku dengan Jieja macam pelik sebab aku ikut lane
kiri tapi ada 1 kereta ni ikut lane kanan tapi dia rapat ke kiri tapi aku tak hon,au bawak la
laju sikit. Then dah sampai ke traffic light ni,kitorang perasan yang traffic light tu merah
so aku berhenti la,then kereta yang gila tadi hon cam jahat gila.Eleh kerek la lu! Kau tu
bawak kereta kekiri kekanan cam tengah melancap je lagi nak kerek dengan aku kan.haha.

Saturday, March 7, 2009

Oh boyfriendku.

Bebelan dari NFM pada 4:21 AM 1 comments
Korang ada boyfriend yang pandai main gitar? Kalau ada,apa perasaan korang? Suka ke tak? Aku ada and aku amat la happy sekali.hehe. If korang ada baca previous-previous entries aku ni,aku ada bagitahu yang dia ada buat kan lagu untuk aku,100% from him,lyrics music semua.Oh aku terharu,sangat-sangat terharu walaupun aku amat la tak reti nak act yang aku betul-betul excited and suka.hehe.

Last night before tido,dia main gitar sambil nyanyi,aku lagi suka dia yang nyanyi and main gitar dari penyanyi2 yang dah wujud ada kat dunia ni kan.hehe.Bukan tujuan untuk berlagak tapi itu yang aku rasa sebab suara dia sedap.hehe. Lagu NAFASMU FHARINA,khas untuk dia dari aku,sungguh touching bila dia mainkan and nyanyi semalam walaupun tengah ramai2 tu.Ada lagi video aku record semalam tu,as long aku boleh simpan,aku akan jaga elok-elok.hehe.Tengok la disaat rindu ;)

Sayang,i tahu i x pandai nak bagi reaksi muka tapi
i betul-betul happy and suka dengan apa yang u buat.
I sayang you,dodoikan i before tido sambil nyanyi and
main gitar boleh? Denda you buat i nangis tadi =p

Karenah dimalam hari.

Bebelan dari NFM pada 3:38 AM 1 comments
3.40am now but we all didnt sleep yet.Apiez,Aina,Jieja,Anne,Eboy,Med,Alan,Bobo and aku duduk lepak di Cyberia rumah aku,Jieja and Aina (aku sebut yang ada kat sini je la.hehe).

Now Apiez kat sebelah aku main gitar sambil di depan kami sekarang ni,dorang ni sume tengah tengok Apiez sebab dorang sume tengah main teka-teka lagu apa yang Apiez tengah main ni and aku menjadi assistant Apiez bagi dia idea nak main lagu apa. Ni dah masuk session 2 dah ni,tadi masa session 1 Group perempuan menang,Aina,Jieja and Anne. Untuk session 2 ni tunggu je la siapa yang menangkan.hehe

Hari-hari duduk melepak kat sini sampai banyak kali kena tegur dengan guard sebab bising,Guard ni pun kecah je.Lepuk kang baru tahu..haha.
................................................................................................................

Pagi kang mak and eqa datang nak beli barang aku.So Apiez kena ikut sebab mak aku suruh dia drive.See,sayang,mana i pergi u mesti kena ikut ;)

Thursday, March 5, 2009

........

Bebelan dari NFM pada 12:45 AM 0 comments
I miss you baby R.

Wednesday, March 4, 2009

Semakin sihat.

Bebelan dari NFM pada 6:59 PM 1 comments
I'm getting better now after pergi klinik.
Alhamdulilah.

Sunday, March 1, 2009

aarrgh.

Bebelan dari NFM pada 5:52 PM 1 comments
Sakit kepala yang amat sangat bagai nak hantukkan kepala ke dinding.
Sangat sakit sampai susah nak angkat kepala.
Pergi klinik?
Tengah tunggu Apiez balik dari Ipoh,then dia bawak pergi klinik.
Serius sakit,sakit sangat sangat.