Friday, July 31, 2009

Tekanan Jiwa.

Bebelan dari NFM pada 3:22 PM 1 comments
Aku sangat kecik hati,tersangat-sangat. Geram! Penat dah aku dowk simpan-simpan.Jangan buat aku lagi macam ni boleh? Aku penat tahu tak.

Some Kelly's vids.

Bebelan dari NFM pada 4:27 AM 7 comments
Saya bakal ada persian cat jantan baru yang muda setahun dari Kelly. Tujuannya adalah untuk menemani Kelly and kot2 dapat anak ke kan.hehe. Okay sekarang tengah dlm proses mengumpul duit dengan Eqa. Kucing tu sangat comel! Oleh sebab aku nak sangat kucing tu,aku siap suruh uncle kedai tu simpan sampai aku balik and dia simpankan.Yes!!hehe. Sekarang ni Kelly berumur setahun!

Kelly's picture :



some of Kelly's vids :


video video


video

Thursday, July 30, 2009

Wednedsay.

Bebelan dari NFM pada 12:46 AM 1 comments
Okay,lama rasanya tak update blog and sheila dan anne pun dah sibuk tanya bila nak update.Walaupun ada cerita nak cerita but tak nak cerita la,malu.haha. So, i think i skip to today's story.haha. Tadi masa dalam kelas,adik aku message ajak keluar,aku okay je tapi sorry to say,aku memang betul-betul dah takde duit. So,dia kata dia yang bayar semua. Mula-mula tak tahu nak pergi mana,then Eqa nak pergi Sungei Wang,then,dia belanja aku beli baju. Baiklah hati kau!haha.

By the way,this Friday dapat kunci rumah baru and mak datang dengan Eddy,bibik aku and 2lagi adik aku untuk bersihkan rumah tu. Sabtu ni aku nak pergi Ipoh tapi tak tahu lagi sebab kalau mak aku ada,aku tak ikut la.hehe.

Okay sekarang ni aku addicted dengan game Farmville and Typing Maniac,eventhough aku baru main Typing Maniac ni tadi.haha.So,be my neighbour in Farmville ok.hehe.

Monday, July 13, 2009

Happy birthday Rafiq!

Bebelan dari NFM pada 11:39 PM 0 comments
13th July 1987

HAPPY 22nd BIRTHDAY RAFIQ!

p/s : sorry for the late wishes,
coz i'm totally forgot your birthday.
hehe.sorry.

Friday, July 10, 2009

hehe.

Bebelan dari NFM pada 9:56 PM 0 comments
Okay aku tak balik minggu ni,baru je balik dari terminal after tengok GENKI NOOV vs NUSANTARA.Genki,u r the best!congrats!

Ape la nak buat minggu ni,study kot.Insyaallah,jangan on9 fb tak sudah2 dah la..hehe.So,rakan-rakan,spe2 yang nak kuar tapi takde kwn,ajak la sy.haha

Thursday, July 9, 2009

kekeliruan.

Bebelan dari NFM pada 2:33 PM 0 comments
Nak balik ke tak nak balik ke tak nak balik ke tak?

tak suka tak suka tak suka.

Bebelan dari NFM pada 5:48 AM 0 comments
Perlu ke setiap kali ada tutorial mesti ada presentation?
Grrrr dah la business law!
I hate business law and i hate presentation!
Kenapa tak boleh buat credit transfer untuk business law and company law from diploma!
Hish!

My heartbeat Kelly.

Bebelan dari NFM pada 5:43 AM 0 comments
I called my mother but my younger brother pick up the phone and directly i asked him about Kelly but he said Kelly seems to lose her weight because she dont want to eat. Should i go back this weekend? Poor Kelly.

I love you much much much ;)

Sunday, July 5, 2009

Surat cinta first time dapat.

Bebelan dari NFM pada 3:03 AM 2 comments
Wey friends! Aku dah kat JB dah.Cuti weekend.Suppose aku balik ari Jumaat tapi bangun lambat and pengaruh Petom suruh aku balik hari Sabtu.haha. Tapi hari Sabtu pun aku bangun lambat jugak sebab semalam kuar pergi karaoke balik lambat. Set jam pukul 11am tapi bangun pukul 2.30pm. Huru-hara sekejap,bila dah siap semua,Petom yang bru bangun tido cakap tak payah balik.Eh kau ni! Mana boleh!haha.

As usual bila balik sorang,speed pun menigkat sebab kebosanan punya pasal.Okay selalunya ok je kan lepas.Bila dah lepas tol,aku exit ikut nusajaya,highway linkedua sebab dekat dengan umah aku and masa tu aku dah kurangkan speed but tibe2, ALAMAK!DAMN!..

Memandu kearah tepi bila di suruh,tanpa ragu2 dengan mengaku kesalahan sendiri,mak ajar kalau kena tahan,bukak tingkap dan tanpa berkata-kata apa dan tersenyum terus je bagi lesen.Aku pun buat mcm tu,bila aku bagi,dia tengok aku dan tercengang.Lalu berkata,

En.polis : nak pergi mne ni?
aku : nak balik rumah.
En.polis : aik?awak nk balik mne ni?ni kan kereta singapore.
aku : (jem sekejap,bodoh ke apa polis ni?) huh?no plat kte ni kan J.
En.polis : (diam sambil menulis) awak study ke kje?dkt mne?
aku :study dekat cyberjaya,mmu.
en.polis : awak ni laju ni,131km/j,lebih dh.
aku : (mne de laju sgt) *tersenyum*
en polis : ni kalau saman laju ni mahal ni,saya tlg awak la,sy tulis awak smn tak pkai tali pinggang.eh bukan tali pingang yang dkt pinggang tu,tali pinggang keledar.
aku : (ingt aku ni bodoh ke?) *tersenyum lg*
en.polis :awak jgn mrh sy saman awk ni pulak,sy tlg awak ni.pic yg dpt capture td x pe la,pandai2 la sy buat nnti.

Okay! aku dapat surat saman!hahaha.