Friday, November 26, 2010

Puas hati.

Bebelan dari NFM pada 10:59 PM 1 comments
Okay puas dah hati aku delete semua comment kat Cbox tu. Kalau tak menyemak je segala spam-spam tu.

Izyan's Engagement

Bebelan dari NFM pada 10:38 PM 4 comments
Congratulation bestfriend for your engagement!
As we told you, kau yang kawin dulu.Hee..

Izyan's Engagement.
21/11/2010

Pictures dicuri from Facebook cousin Izyan.
Dari photographer belum ada lagi.






Saturday, November 20, 2010

Cannot be trusted.

Bebelan dari NFM pada 3:57 AM 4 comments
Semua orang berebut-rebut nak amik kesempatan.
Baik tu memang baik tapi dalam baik tu ada makna yang tersendiri.
Sampai sekarang ni tak tahu nak dengar cakap siapa.
Tak tahu siapa yang boleh dipercayai.

Tolonglah ada dasar simpati.

Thursday, November 18, 2010

New toys for them.

Bebelan dari NFM pada 3:10 AM 0 comments

Weeeee I dah beli dah untuk Simon and Sky. Sebab mereka berdua je dok kat Jb ni.
For me benda ni murah dari apa ygI tengok kat tempat lain.
Normal price dia RM259 but disebabkan I dah biasa dengan Uncle tu,since I beli Kelly dari dia lagi,then Keero serta apa-apa brg kucing kat Jb ni confirm pergi dekat dia.
So,dia bagi I RM220. Still I rasa murah jugak.

Abah suruh cari rumah kucing yang setinggi and sebesar ni or besar lagi.
Mana nak cari?

This is what we called love of siblings.

Bebelan dari NFM pada 2:22 AM 0 comments
Sky and Simon loves each other.
But mommy loves you more!


video

Tuesday, November 16, 2010

Bila si boyfie risau.

Bebelan dari NFM pada 11:34 PM 0 comments
Apiez kadang-kadang dia risau tahap yang gila-gila. Bila dia tahu je yang I ni emosi gila babi. Jenis yang memang I akan maki hamun. Jenis yang macam I benci gila and menyampah kan seseorang tu.

Balik tu,dia cepat-cepat bukak blog I nak tengok I ada update apa-apa tak. Takut melukakan hati dan perasaan banyak pihak.

HAHA!

I love you.

Saturday, November 6, 2010

Tears from a daughter.

Bebelan dari NFM pada 8:11 PM 4 comments
Aku tak nak comparekan time bila arwah mak ada dengan sekarang ni arwah mak tak ada dengan kami. It's a big difference you know. Today and now,I really miss you mom. I miss you everyday, every second and every beat of my heart. But, when I'm alone at home,it makes me more sad. I need you ;'( Allah love you more. We are here your family non-stop doakan untuk mak. You're my mother and you're queen of my heart.

I've got a lot of things which keeps playing in my mind,that I want to share with you. But now you're gone and I need to keep it to myself. Mother, I miss you. Sorry, I'm crying a lot today. I'm not strong enough to control this feeling. Sometimes,I just don't believe that you're not here with us.But I know,I should accept this reality and move on with your love.

love from your daughter.
;'(

Thursday, November 4, 2010

Usaha tangga kejayaan.

Bebelan dari NFM pada 12:35 PM 0 comments
Awal-awal nak bagitahu ini entry kali ni mungkin orang rasa aku perasan gemuk.Tapi aku tak kisah sebab ni badan aku,hanya aku je perasan perubahan pada badan ini. Cuti hari tu masa Abah sampai je rumah,dia tengok aku and terus,

"Anna,kenapa makin gemuk ni Abah tengok? Exercise la,pergi jogging semua.Bangun pepagi pukul 7am tu keluar pergi jogging"
Alasan aku : "Keluar pepagi pergi jogging nanti kena kejar anjing.Kalau jogging petang ada kelas"
Tapi aku pun rasa aku dah gemuk sebabnya,bila aku amik picture aku sendiri,aku rasa pipi aku ni dah macam pau. Nampak gila naik. Perut aku lagi la,tak selesa bila duduk sebab dah berlapis.Dah tak boleh perasan dah,perut slim. Dah macam kuih lapis.
Sebelum ni memang la ada pergi jogging swimming semua tapi dah lama tak buat,hari tu nak pergi tapi kawan-kawan aku tak boleh nak pergi. So,aku habiskan masa di rumah je.Plus,Apiez pun ada bola. Tapi semalam,terasa sangat cool and siapa-siapa yang follow Twitter aku or add BBM aku akan perasan status ku berbunyi begini,

"Ohh,I feel so damn fit! Auww!"

*okay itu ayat perasan.
Semalam petang bertemankan Apiez the boyfriend and Azzfar the Papa pergi jogging dekat Cyberpark. Habis jogging,pergi swimming pulak.Tambah lagi sorang Med and Jieja tapi Jieja tak join mandi sekali hanya tengok kami berenang-renang jee.


Then on last Tuesday pulak,had a conversation with Zainal the classmate dekat tangga FOM,saja melepak kat situ sebab aku tak boleh masuk kelas sebab kelas full,dia pulak keluar kelas sebab bosan dalam kelas. Lalu dia bertanya,

"Ryna,I nak tanya sikit eh?Kenapa eh sekarang ni I tengok you makin berisi? Dulu masa first-first I kenal you,you kurus je"

Okay fine,aku betul-betul dah gemuk sampai orang perasan. Apiez sendiri cakap aku dah berisi sikit. So,hopefully lepas ni nak kurus,takde la kurus sangat,cukup la sekadar kecikkan perut ni dan kebawah. Thank you.

Wednesday, November 3, 2010

Blackberry 9700 Covers.

Bebelan dari NFM pada 1:56 PM 3 comments


Hello readers! How are you today?
Btw,I'm helping my friend,si budak kecik selling the Blackberry covers.
But it is only for Blackberry 9700.

Here is some colorful Cassette Blackberry covers.
RM20 each.
But if you're interested on buying all the colors,you'll get discount and the total is only RM80.
It means, 5 colors for RM80!

Anyone interested? Just leave a comment :)


Tuesday, November 2, 2010

Shoutbox problem.

Bebelan dari NFM pada 10:05 PM 0 comments
Actually,rasa rimas gila dengan shoutbox kat blog ni huh. Sebab entah siapa-siapa je tinggalkan comment. Anyone tahu kenapa boleh jadi macam tu tak? Why why and why?

I just fetch Keero,Louie,Loopy and Lucky from Dr.Pet kat Bangi for hotel and grooming. Dah elok wangi-wangi.Si Keero boleh pulak kencing dalam traveller cage tu,habis kena anak-anak dia sekali.Basah dah paper dalam tu.Haish la si bapak ni.Next time kena asingkan dia dari cage anak dia. Hari tu masa nak hantar,dia pergi muntah dekat muka Loopy.Haish la tak tahu la kenapa dengan si Keero ni.