Wednesday, December 31, 2008

Like an owl.

Bebelan dari NFM pada 4:41 AM 1 comments
Its 4.41am and i cant sleep either while my sayang i bet was dreaming indah-indah.
Thats not fair!
Should I kacau-ing him or not?, like crying and say i miss him?
Oh no!He definitely will say,that is so buang tebiat ok!haha.
So,better not.

Farid,Amir,Sayang and me need to wake up early in the morning today to catch a bus and start our travelling.
Is that we call travelling?when you want to bring your bf back to your home to meet your mum?
While Farid and Amir go to Melaka.
I'll see you guys in Melaka then after I have some makan-makan at home.
Oh i miss makanan mak!
Miss Kelly too!

I blurred!
Suggestion please?
Any idea if you just cant sleep like an owl?
Yeah,study is the best idea I have.
But I'd already open the book since at 8pm and I dont even did 1 questions from the textbook.
What I did?
Loco-roco (psp),online,maggi,big apple,sleep.
So how was it?
Its so fucking pemalas am i kan?haha.
So Fharina! Study please!
Or you will regret then.
(ok fharina,i will)

Tuesday, December 30, 2008

#Sick.

Bebelan dari NFM pada 5:27 PM 0 comments
Doctor dah call tadi and she said,
there is some affection to my blood but not serious affection.
Oh thanks,nothing serious ;)

Kelly.

Bebelan dari NFM pada 1:21 AM 4 comments
I miss you Kelly!

Monday, December 29, 2008

Sick.

Bebelan dari NFM pada 11:20 PM 1 comments

Okay,memandangkan aku dah lama demam.
Tadi aku memang dah tak tahan,so aku buzz kat ym Apiez ajak g klinik.
Mesti dia cam rasa lega gila sebab finally aku nak jugak g klinik kan.
So,pergi la klinik kat Seri Kembangan,Klinik Qistina.
Setelah menjelaskan apa yang berlaku kat diri aku ni.
Doctor pun amik darah.
Ni dah kali ke-2 dah kena amik darah.
This is my first time tengok jarum tu cucuk kat tangan aku.

So tomorrow doctor call bagitahu result. ;)

Wednesday, December 24, 2008

Sick.

Bebelan dari NFM pada 7:41 PM 1 comments
I had on off on off fever almost 1week.
The painful sore throat,running nose and headache.
My final exam is just around a corner and I need to struggle.
Disease,please go away.

Monday, December 22, 2008

Tagged by Anne.

Bebelan dari NFM pada 5:55 PM 1 comments
1) Do you think you're hot?

Hot?Saya tak hot tapi saya cool! =p

2) Upload your favorite picture of you!

3) Why do you like that picture?

Because of that cuppacakes,I'm looked cute too.haha.


4) When was the last time you ate pizza?
Erm,cant remember.

5) The last song you listen to?
Dangerously in Love.

6) What are you doing right now besides this?
Online myspace.

7) What name would you prefer besides yours?
I loves my name

People to Tag:- 1) shareena 2) farid kodel 3) kak.rima 4) jastini 5) ynaa

8) Who is number one?
my babe ;)

9) Number three is having a relationship with?
tak tahu.tak penah tanye.hehe.

10) Say something about number five?
Ynaa awak cantik and comel ;)

11) How about number four?
Jas,kerja2 jugak,study jgn lupe ;)

12) Who is number two?
My second bf *wink wink*

Saturday, December 20, 2008

Tagged by Kak Rima.

Bebelan dari NFM pada 12:58 PM 1 comments

Facts about women’s health:

One in eight women or 12.6% of all women will get breast cancer in her life. Breast cancer risk increases with age and every woman is at risk. Every 13 minutes, a woman dies of breast cancer. 77% of women with breast cancer are over 50. Breast cancer is the leading cause of cancer death in women between the ages of 15 and 54, and the second cause of cancer death in women 55 to 74. Risk for breast cancer include a family history, atypical hyperplasia, early menstruation (before age 12), late menopause (after age 55), current use or use in the last ten years of oral contraceptives, and daily consumption of alcohol. Early detection of breast cancer, through monthly breast self-exam and particularly yearly mammography after age 40, offers the best chance for survival.



The rules:
Put the logo in your blog.Add a link to the person who shared it with you.Nominate at least 7 others blog.Add your link to the list of participants below.Leave a message for your nominee on their blog.



And the nominees are...
  1. Amalina
  2. Shena
  3. Anne
  4. Raihana
  5. Ynaa.

Friday, December 19, 2008

Girls Day Out.

Bebelan dari NFM pada 10:03 PM 4 comments
Today,had a girls day out with Jieja,Nisha and Malin.
Laughed out loud,shopping,burger king,mcd and karaoke!
Adalah dalam 5jam kitorang kat Alamanda!
They are crazy!
But i loves them!



The girls.
Greenie Nisha and me ;)

Wednesday, December 10, 2008

Thank you guys!

Bebelan dari NFM pada 3:55 AM 5 comments
I would like to say thank you to all my loved ones for the surprise for my birthday.
Really appreciate it because it is unexpected.
So,thanks again girls and guys.
I love you all.

Thanks also for the presents.
Sayang,thanks a lot because I got 4 things from you.
I love you sayang ;)
Mmuaahx!

To readers,pictures will be upload soon.

Sunday, December 7, 2008

20th Birthday.

Bebelan dari NFM pada 5:55 PM 4 comments
Happy 20th Birthday to me ;)
(07th December 1988)

Saturday, December 6, 2008

Tagged by Anne,Malin,Raihana.

Bebelan dari NFM pada 4:29 PM 1 comments
Suppose tagged ni aku kena buat kaitan orang yang tagged aku but 3org tagged aku,tak kn aku nk buat 3x. So aku buat la kena-mengena dgn bf aku.hehe.

1. What is the relationship of you and him/her?
- my special superb fantastic boyfriend


2. Your 5 impressions towards him/her.
1- love
2- cinta
3- sayang
4- rindu
5- kangen

3. The most memorable things he/she had done for you?
- he makes me laugh sampai nak mati,he cares me totally much.ily ;)

4. The most memorable things he/she have said to you?
- "i love you sayang" while his eyes staring at me deeply.

5. If he/she become your lover, you will..
- already become my lover and hope he will be my husband ;) (fully hope)

6. If he/she become your enemy, you will..
- never think about that.

7. If he/she become your lover, he/she has to improve on...
- nothing to improve kot. he's the one.my only one ;)

8. If he/she become your enemy, the reason is...
- entah.

9. The most desirable thing to do on him/her is?
- be a good girlfriend and makes him happy.

10. The overall impression of him/her is...
- I LOVE HIM! he's the best.

11. How do you think the people around you will feel about you?
- i don't care.

12. The character of you for yourself is?
- shopaholic,moody,loves to eat,loves to sleep and loves to spend time with HIM.

13. On contrary, the character you hate of yourself is?
-eerrrkk its a secret.

14. The most person that you wanna be is?
- hoping that kurus sikit and cerah sikit. *i'm a dark fatty2 bam bam*

15. For the people who care about and likes you, say something about them.
- thanks and u deserves my love ;)

16. Ten people to tag:
1.shareena
2.along
3.nanie
4.ynaa
5.farid
6.jastini
7.ateh
8.aboo
9.put
10.nabila

.17. Who is no. 2 having a relationship with?
- epit
18. Is no. 3 a male or a female?
- female

19. If no. 7 and no. 10 were together, would it be a good thing?
- aaarrr eerrrkkk errrm no comment

20. How about no. 5 and 8?
-that would be "gay".haha.

.21. What is no. 1 studying about?
- science of computer.

22. Is no. 4 single?
- nope!

23. Say something about no. 6
- happy go lucky :)

Rindu mereka.

Bebelan dari NFM pada 2:43 PM 1 comments
Sungguh best bila dah balik kat umah sendiri. Naik2 je aku jerit nama Kelly, "Kelly,Kelly!". Then dgr suara dia,"Meow,meow!". Oh sungguh comel sekali! Aku peluk dia kuat. Dia dah gemok sikit. Tu tandanya adik2 aku jaga Kelly dengan elok sekali.Oh thanks. ;)

Letak beg dalam bilik,masok bilik sebelah,tengok hamster2 aku,Okay good,kesemua cage habuk dah tukar. Hamster yang baru lahir ni comel sekali,warna kehitaman kecokelatan. Then ke cage lagi satu,yang 3ekor anak hamster yang 1st lahir dulu tu if korang baca previous entry aku. Aku cari yang color grey tu (betina) tak de,aku gerak2 tengok yang jantan tu pun tak bergerak. Sekali tu yang betina tu dah tertimbus sebab dah mati. So tinggal la sekor jantan tu. *sad* So,hamster aku tinggal 6ekor.

p/s : tomorrow bawak Kelly g klinik.

Perihal Maggi.

Bebelan dari NFM pada 2:27 PM 2 comments
Anda suka makan maggi tak?

Sometimes aku suka makan maggi kalau aku bosan and malas nak kuar cari makan.
But selalu dihalang oleh Apiez.
Hari tu aku beli 2Maggi cup senyap2 tanpa pengetahuan Apiez.
Buat stok kalau bosan2 dalam bilik.
Aku dah makan 1maggi masa aku tengah tengok movie dlm bilik.
Malam tu keluar dengan Apiez,dan aku berterus-terang,
"Sayang,tadi petang i makan maggi tau"
Dia menjawab,
"Lorr kalau lapar npe tak cakap dgn i,i bwk g mkn."

So tinggal lagi 1 Maggi cup.
Tunggu masa je nak makan.
Malam dari study,aku lapar,and terasa nak makan Maggi.
Masa Apiez nak hantar balik,aku cakap aku lapar and nak mkn Maggi.
Dia kte,
"Eh,tak payah.Dah2 jom kita g Oldtown."
(melepas nak makan Maggi)

Semalam after g amik sticker kereta kat Security Office,
dalam hati aku ni dh ckp,
"Balik ni aku nak makan Maggi"
Suddenly Apiez cakap,
"Jom kita g makan"
*alamak,dia dengar ke apa hati aku cakap?*
"U ni macam tahu je ek i dh plan nk makan Maggi"
Dia jawab dengan penuh bangga,
"Yes! I dah selamatkn u dari mkn Maggi"

Tapi ptg tu aku lapar lagi,aku makan je Maggi.
Then aku message dia,
"Sayang,nikmatnya mkn Maggi!Tak terhingga"
Dia hanya reply, "hahaha"
Then mlm smlm dia ty,
"Camne u boleh cm teringin nak mkn Maggi ni?"
aku jawab, "Entah"

Erm aku tak tahu npe dia tak suka aku makan Maggi sepertimana abah aku tak suka mak aku makan kacang.
haha.

Friday, December 5, 2008

Kena tinggal.

Bebelan dari NFM pada 8:30 PM 1 comments
I slept at 5am last night.
Done a few assignments.
But I woke up at 9.30am.
Ingat nak buat Id card,but ada some problem lak.
Eeeii!
5th times tau masok ni.

Disebabkan oleh line Maxis yang problem.
Aku kena tinggal dengan mak aku.
Penat aku tunggu sampai tertdo2.
Sekali dapat message banyak gila dari Maxis missed call from my mum.
My mum called back,then dia kata dia kat Ampang dah.
My sister color rambut.
*amboi2 ko,mentang2 la dah abes Spm*
Tapi mak aku dapat call Apiez.
Pelik asal tak dapat call aku.

So she asked Apiez hantar aku sampai Ampang after Apiez habis exam malam ni.
So sekarang ni tunggu la till 9pm,and terus gerak.

Wednesday, December 3, 2008

You are fired!

Bebelan dari NFM pada 2:51 PM 1 comments
Terasa ingin pecat orang yang in-charge buat smart card.
4 kali dah aku pergi tapi dia asyik lum masok office je.
President MMU,cepat ambil tindakan!
Kami as a student ada lagi banyak nak buat selain dari nak tunggu kat security office.
Last2 dia tetap tak masok2 jugak.
*gggrrrrrr*

Leka.

Bebelan dari NFM pada 2:40 AM 2 comments
Aku leka dengan sekeliling.
Tiba-tiba aku tersedar yang esok Exam!
Corporate Finance!
Omg!
I need to cover 4 chapters.
All about the confusing calculation.
Aaarrgh!

p/s : this week amat busy.
begitu juga dengan jantung hati saya.

Tuesday, December 2, 2008

Lovely diary planner.

Bebelan dari NFM pada 6:34 PM 1 comments
Got class at 11am,Qualitative Analysis.
Woke up at 10.30am,thanks Jieja for the morning knocked! =p
Had our lunch at HB2.

Went to Alamanda with my sayang.
Bought the perfume which smelled like my shampoo.
But i loves it!
Entered Mph,which is my favorite place to go.
I loves reading much!
Suddenly I found something very interesting!
A beautiful diary planner!
Seriously its lovely and beautiful!
It just cost RM19.90 and got free 2009 calendar.
My sister might be jealous.
*i dont care coz i like to*
=p