Sunday, August 30, 2009

Today.

Bebelan dari NFM pada 5:20 AM 2 comments
I'm in Jb! Hooray! Aku naik bus pukul 2.30pm,konon-konon boleh la sampai dalam dalam kul 5.30 cam tu kan.Amik kau sampai je dah pukul 8pm,dah la puasa.Nak berbuka dalam bus pun takde makanan. Adeyhs. Sampai-sampai je larkin terus g berbuka sorang2.Cam looser kan but the whole day ada la jugak message2 dgn Effa,lama tak jumpa dia ;)

Then amik cab terus g Hospital Pakar Puteri tengok mak. Oh mak kena penyakit SLE.Apakah itu? Oh saya tak tahu singkatan untuk apa tapi explanation penyakit ni saya tahu. Anda ingin tahu? Sila la bertanya ;)

Thursday, August 27, 2009

Mom.

Bebelan dari NFM pada 9:59 PM 6 comments
Mak saya sakit dan berada di Hopital Puteri.

Wednesday, August 26, 2009

Bengong.

Bebelan dari NFM pada 3:39 AM 1 comments
I keep repeated reading those business law notes but its nothing,empty.
haish!

Good luck la Fharina.All the best.

Friday, August 21, 2009

Ramadhan wishes.

Bebelan dari NFM pada 10:28 PM 1 comments
To all readers,
SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN DAN MOGA DIAMPUNKAN DOSA SERTA BANYAKKANLAH IBADAH DI BULAN PUASA INI.

untuk kaum lelaki : Diharapkan anda semua berpuasa penuh tanpa memberikan alasan yang tidak bernas untuk memonteng puasa ;)

serta

JAUHI LA MAKSIAT.

1st Ramadhan.

Bebelan dari NFM pada 10:16 PM 4 comments
Okay now aku kat JB,balik untuk 1st puasa dengan family eventhough Abah ada jauh kat Jakarta. Punya la excited nak puasa tapi tadi tibe-tibe tak boleh puasa pulak.Haish nak buat macam mana kan,dah ketentuan.
..............................................................................................................

Aku meninggalkan Kelly and Keero di Cyber dengan bekalan makanan dan minuman yang secukupnya and now aku dah rindu mereka. Lately ni kerja dorang mengawan je,takde keja lain eh? Baru haritu aku bawak Kelly pergi klinik sebab aku rasa dia sakit,dia makin kurus and bulu dia banyak jatuh tapi bila tengok skin dia okay takde sampai botak pun and hari2 kena nganga mulut dia bagi makan pil.haha. Doctor kata maybe sebab dia stress. Aku pun rasa.haha.

Sampai sekaranng mak tak tahu yang aku dah ada Keero.hehe.Maybe dia akan tahu bila dia datang Cyber kot.hehe.

Thursday, August 20, 2009

Job.

Bebelan dari NFM pada 5:02 PM 0 comments
Abang Raihan selalu sms aku tanya nak job tak. Okay seriously aku memang nak tapi lately ni saya busy la abang. Dulu tu okay la. Tapi abang jangan la sampai tak nak panggil saya dah. Saya memang minat pun. Takpe sebelum ni pun ada job yang aku dah laksanakan. So,tak sabar nak tengok bila dah keluar. Weewwit ;)

Wednesday, August 19, 2009

Monday, 16th August 2009.

Bebelan dari NFM pada 11:29 AM 0 comments
To my dearie sayang,
Sayang,thanks for the 2 jeans and 2 tops. I love you ;)

To my handsome friend,Nafisz,
Thanks also for the surprise gift which u put it inside the bag ;)

Reason to get a new laptop.

Bebelan dari NFM pada 4:04 AM 0 comments
Maaf ye kawan-kawan,Noor Fharina Mohamad dah jarang online sekarang sebab laptop rosak. Tak boleh on,tekan-tekan button on tu terus button masok ke dalam. Reason untuk dapat laptop baru dah ada. Yes! HEHE.

Tapi abah call,dia kata pergi hantar repair,kalau tak boleh jugak kena pinjam laptop Daus dulu.

Sunday, August 16, 2009

KELLY & KEERO.

Bebelan dari NFM pada 12:09 AM 1 comments
Penat sangat sangat harini. Huh btw, aku dah beli dah kucing jantan tu which aku letak nama dia KEERO.haha. sangat comel la kau Keero! Later i'll update the pictures of Keero okay guys!

Kelly dah dihantar untuk grooming,dan dia berbau bedak baby!haha

Saturday, August 15, 2009

Today task.

Bebelan dari NFM pada 4:25 AM 1 comments
I'm in JB!
Today task :
1) go to saloon.
2) bring Kelly for grooming.
3) go to Holiday Plaza to send Nisha's handphone for repair.
4) go to bayar surat saman.
5) Insyaallah hang out with Shena.

Fiq,your blog already pretty as mine but mine is more prettier.hehe. I just choose for you a simple layout because you are a boy,so no girlish2.hehe

Terrible.

Bebelan dari NFM pada 4:20 AM 3 comments
I didnt attended for the Management Accounting tutorial more than 3 times and if i continued as now,i will be bar. Anyway, i just taking the mid term exam for Management Accounting and i think i cannot go far for this exam but Insyallah i try to score for assignments and final exam. Wish me luck.

I've already got the marks for Financial Accounting and Reporting 1 and its terrible!

Sunday, August 9, 2009

Mood for this week.

Bebelan dari NFM pada 5:34 AM 0 comments
Mood : sangat merindui si dia ;)

Saturday, August 8, 2009

Gastrik.

Bebelan dari NFM pada 1:47 AM 2 comments

Masok ni dah 2hari dah,perut tak sedap and rasa ingin muntah dan akan muntah. Ni sebab silap sikit je,makan lambat. Makan lambat satu hari je,amik kau berhari-hari nak muntah. Adeyhs.Sick.

Friday, August 7, 2009

Rehearsal Convocation.

Bebelan dari NFM pada 9:29 PM 0 comments
Oh hari ni sangat penat okay. Bangun pukul 7.30am sebab ada rehearsal convocation,after tu pergi makan and sempat tidur beberapa jam sebab nak pergi verify smartcard and amik invitation pass untuk parents. SANGAT PANAS OKAY! Sangat takut nak tunggu Isnin ni,excited but at the same time nervous. Lagi2 ada step2 elok-elok kan,2 stop point lagi.

Aduh,wish me luck okay ;)

Saturday, August 1, 2009

Ipoh,here i come.

Bebelan dari NFM pada 10:11 PM 0 comments
I'm going to Ipoh sebentar lagi ;)

Futsol.haha

Bebelan dari NFM pada 4:38 AM 2 comments
Okay aku rasa most of my friends tahu kot aku tak tahu sangat apa-apa pasal bola ni kan.haha.Apetah lagi nak main bola ke futsal ke or seangkatannya.But today! Aku main futsal! Percaya tak?haha.

Siang tadikan aku moody,siap nangis-nangis lagi but luckily my boyfriend came and gave me a teddy bear hug. Then,petang tu si Anne ni boleh nak ajak main futsal pulak,plus Sabtu dia ada game kan. So ala-ala training. 7orang yang main, Aku,Apiez,Azeeq,Awan,Nisha,Anne,Malin.Amik kau gelak-gelak huh main.haha.Tapi enjoy la.hehe. Macam-macam Karenah,si Anne sampai jatuh lebam lutut,si Nisha terjatuh sampai koyak seluar.haha.

Sorry ye kawan-kawan,saya ni kaki bangku.haha.