Sunday, August 31, 2008

Happy Fasting!

Bebelan dari NFM pada 11:49 PM 3 comments

Okay as everyone knows, Ramadhan - a month of fasting is coming!
Once a year and we should appreciate it.
Daily fasts begin with at dawn and end with sunset.
Fasting and Taraweeh!
I still can remember when I was in high school, Along and me went to Taraweeh every night and I miss that moment.

So readers, I would like to wish you Happy Fasting!
Puasa jangan tak puasa!
=p


Saturday, August 30, 2008

A Gift From Him.

Bebelan dari NFM pada 11:52 PM 2 comments

Thanks to my sayang for this gift.
I suka ia comel! =)
And thanks to Farid sebab jadi orang tengah kami. =p
Farid dengan Petom datang umah tadi.
Tengok Kelly, jenguk aku sekali,kan kawan?haha.
Rindu kamu bertiga.

To my sayang :
You're the only one who can make me laugh when I dont even want to smile.
/


Friday, August 29, 2008

Si Kelly =)

Bebelan dari NFM pada 4:47 PM 8 comments
Okay what I'm going to post today is about my new kitten.

  • Name : Kelly.
  • Type : Persian.
  • Color : White Grey.
  • Age : almost 2 month.
  • Other details : comel,bulu kembang,kaki pendek.haha.

Above shows u the cage.
Sangat macam diva with the bulu2 and butterfly tu. =)








Penat lari2 and terus tido.
Ala comel.

One more thing about Kelly that makes us tired, Kelly will sleep if someone stay with her till she asleep.
Once dia tersada and nobody takde dengan dia, and dia akan mula buat bising.haha.

So, aku ada 5 ekor hamster, 2 ekor ikan koi, seekor kitten. =)
I'm a pet lover! =p

His Assignment.

Bebelan dari NFM pada 3:31 AM 2 comments
Its 3.32am and I was busy helping my sayang with his assignment.
Actually his assignment is quite interesting.
What he need to do is create one blog and tell what he have been through everyday.
But all the entry must related to his Critical Thinking subject.
In one day, he need to update more than one entry.
So sayang, welcome to the blogging world!
And I'm very sure once u finished your due date for your assignment, u will never blogging again.
Am i right sayang? =p

Wednesday, August 27, 2008

Majlis Perpisahan dari Pasca Import,KDRM.

Bebelan dari NFM pada 8:41 PM 0 comments
Its Wednesday!
We got a meeting and some makan-makan today.

Tn.Zamri bagi ucapan and diakhiri dengan penyampaian hadiah untuk aku and Tn.Zamri.
Sepatutnya aku kena give some speechkan but nasib baik tak kena.
Pic penyampaian hadiah dari Pn.Wan Norizan tu akan di upload nanti yer.
Itu camera office.


Above is the present.
A pen.
Kat pen tu ada ukir Ikhlas dari Pasca Import KDRM.
Yeay yeay yeay dapat present.


K.Su sibuk tapau kan makanan untuk Pn.Raja Normala. =)

Laksa,nasi kerabu,spaghetti,kuih-muih,buah-buahan.
Makan,makan,makan.haha.
After makan terasa lak macam nak muntah.Why eh?

Sebab aku makan banyak ke? or this is my first time makan nasi kerabu?
But seriously kenyang!

After makan capture-capture some pictures using my camera.
Tergelak-gelak kitorang dengan K.Ain tu,kitorang dah posing punya la lama.
Rupanya dia tak tekan pun camera tu.haha.

Tergelak huh 1 office tu.haha.

Inilah K.Ain Adha.
Dia funny.

Ini K.Jully dari Kota Kinabalu,Sabah.
Umur 23 tapi comel je kan. =)

Ini Khairul Azmal.
Dia ni sibuk je nak amik gambar dgn aku.
Hari2 kalo dia ada kat office tu suka dok bercerita dgn aku macam2.
Kalau aku tak datang keja,sibuk tanya2 aku pergi mana sume.
Rindu aku la tu,tapi dia akan cakap.
"Haah memang aku rindu ko pun sebab ko asyik tak datang je time aku datang kerja"
haha.
Bongok!
Actually dia 1sekolah ngn aku masa aku sekolah SMKBBU.
Aku form 3 dia form 5.

Kitorang je peremuan2 yang muda yang kat Pasca Import (7th floor).
=p

Anyway,thanks to all staff of Pasca Import,KDRM for today.I appreciate it.



Tuesday, August 26, 2008

Shameless?

Bebelan dari NFM pada 11:10 PM 2 comments
Lately I argue with my sister.
Seriously I think I have the right to scold her or advise her.
Because I'm her sister.
This is because of her bestfriend, I think there is no need to mention her name here.
If you know my sister, u might know her bestfriend.

  • How do u feel if your sister's bestfriend come to your house and want to spend a night at your house but she didnt want to meet your mum to say hye or what? Ko tahu malu ke tak?
  • How do u feel if she wearing your clothes without your permission?
  • How do u feel if dia sewenang2 nya masok your parents bedroom without a permission,taking your mum's stuff eventhough your mum keep it nice and wearing it without telling your mum?
  • How do u feel if she borrowing something from your sisters especially the expensive one and tak reti nak pulang balik? Mintak baru nak pulang.
  • How u feel if she never asking the permission to borrow something from your sister but main ambik je sesuka hati?
  • How do u feel if she's been busy ikot family gathering korang or just like your dad's birthday maybe. Hello,this is for my family.So you are not my family.
  • What do you think if she want to hang out with her boyfriend but come to your house first untuk make up her face (your mum's make up) and wearing your sister's branded clothes. Maybe untuk show off kt boyfriend dia.
  • And the most annoying is,she wearing your sister's underclothes and also yours without your permission. Eh ko ni kan, tahu jaga kebersihan ke tak?Tak tahu malu eh?
Okay, its happened to us. For this while my mum just shut up and also me. But this time dah melampau. Ok,if you read this girl,maybe ko rasa mak aku diam and mak aku sporting,mak aku tak marah kan. Fyi, my mum dah tak boleh sabar lagi! Sebab your attitude tu langsung tak respect orang. Please la can you give some respect to us? My sister tak pernah buat macam yang ko buat tu. Ko ingat mak aku beli mahal2 tu semua untuk ko pakai ke?Hello..and please return back our stuff.Tq.

To my deary sister,aku nak ko tahu. Aku ni kakak ko,sampai mati pun kakak ko.Aku rasa ko dah cukup kenal aku kan perangai aku macam mana kalo aku dah tak suka orang. Aku marah ko hari tu sebab perangai kawan ko tu.Mak marah ko pun pasal ni.U went out without telling mum,and u want spent a night at your bestfriend's house without telling mum.Can u change your attitude tu dear? U just only think,whatever u want it,and ske2 ko je nak buat apa2 and org lain tak boleh halang. Ko ingat ko tu sapa? Berhari2 ko tak tegur mak kan. Ko ni dah kenapa? Hilang akal ke apa? Mak tu dah terlebih sabar dgn ko. Mak ngadu dia kecik hati dengan perangai ko yang tak betul tu,sampai sakit dada mak tu tahan dgn perangai ko tau. Ko ni pasal your useless friend tu ko sanggup kan tak nak tgur mak sendiri,family sendiri. Kalo nak duit ke nak apa2,pandai buat baik ngn mak.Mak dh bg beratus2,pas 2 ko senyap.

Ko nak tahu tak,aku ni buat cam ni sebab aku tak suka tengok adik aku sendiri dibodoh2kn orang lain.Ko paham tak?Kalo kwn aku kne bodoh2 kn pun aku tak suka tahu tak. Ko ingt aku nak diam je ke? Aku memang tak bleh sabar,kalo aku nak lepas,aku lepas je.Aku tak peduli pun sapa orang tu.Aku rasa ko dah cukup kenal aku kan.So please change your attitude and pergi tegur mak semula!Jahat2 aku ni pun,aku tak de sampai tak tegur mak berhari2 tahu tak.Ko tu nak spm nk failed sume ke? Kalo perangai ko still macam ni,ko dh g belajar nanti tak de sapa nak kwn ngn ko kalo ko nak orang ikot kepala ko je,ko th x.Masa tu ko jgn nk mintak tlg aku kalo ko tak nk dgr ckp aku sekarang.

Lelaki ooo Lelaki.

Bebelan dari NFM pada 10:51 PM 0 comments
Anybody baca Metro hari ni tak?
Berita front page yang membuatkan aku dengan K.Jully tergelak2 kt office tu.
Apa la nak jadi dengan lelaki2 zaman sekarang ni.
Cuba korang baca.

Bomba bedah cincin.
KUALA LUMPUR: Anggota bomba yang sinonim dengan memadamkan kebakaran atau mengeluarkan mangsa tersepit dalam kemalangan terpaksa melakukan tugas menyelamat paling pelik, semalam.

Sepasukan anggota dari Balai Bomba dan Penyelamat Pantai di sini dipanggil bagi membantu doktor memotong cincin besi keluli yang tersekat pada pangkal kemaluan seorang pesakit lelaki di Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM).

Doktor terpaksa menggunakan kemahiran anggota bomba bagi memotong cincin yang sukar dicabut itu selepas pelbagai usaha dilakukan tidak berjaya.

Difahamkan, mangsa yang berusia awal 20-an sengaja menyarungkan cincin pada kemaluannya dipercayai bagi meningkatkan kekuatan seksual selain memberi kepuasan luar biasa kepada pasangannya.

Pegawai Balai Bomba dan Penyelamat Pantai, Sarjan Malek Neik, berkata pihaknya menerima panggilan kecemasan daripada kakitangan PPUM berhubung insiden pelik terbabit pada jam 12.43 tengah hari semalam.

Menurutnya, sebuah jentera dan enam anggota kemudian dikerah ke PPUM untuk misi membantu masalah terbabit yang disifatkan sukar dipercayai.

“Sebaik tiba, mereka dibawa ke bilik kecemasan sebelum dimaklumkan keadaan dihadapi ketika itu,” katanya ketika ditemui di sini, semalam.

Katanya, dia melihat beberapa doktor berusaha mengeluarkan cincin itu yang terlekat pada pangkal kemaluan pesakit berkenaan.

Doktor terbabit cuba memotong cincin berkenaan menggunakan peralatan pembedahan, termasuk pemotong besi tetapi gagal kerana ia terlalu keras.

Malek dan pasukannya terpaksa menunggu kira-kira 20 minit sementara doktor bertungkus-lumus menanggalkan cincin berkenaan.

“Cincin besi keluli itu terlalu keras dan semua alat pemotong yang dimiliki hospital tidak berkesan memotongnya.

“Pesakit itu pula dilihat mengerang kesakitan setiap kali kemaluannya disentuh dalam usaha menanggalkan cincin itu,” katanya.

Selepas segala usaha menemui jalan buntu, doktor meminta bantuan kepakaran bomba bagi memotong cincin terbabit menggunakan pemotong besi yang sering dibawa dalam operasi menyelamat mangsa kemalangan atau kebakaran.

“Keadaan kemaluan mangsa yang membengkak merumitkan usaha menanggalkan cincin itu. Malah, kedudukannya pada pangkal kemaluan menyukarkan untuk memotong,” katanya.

Sebagai langkah keselamatan, doktor meletakkan sebilah kayu sebagai pelapik untuk mengelakkan kecederaan serius kepada kemaluan mangsa ketika pemotongan dilakukan.

“Kami terpaksa menggunakan pemotong besi bagi memutuskan cincin berkenaan. Tugas berkenaan dilakukan dengan penuh berhati-hati sebelum cincin terbabit dapat dipotong dalam tempoh tak sampai seminit.

“Anggota bomba yang terlatih dan cermat berjaya memotong cincin itu dengan hanya sekali percubaan,” katanya.

Menurutnya, kemaluan mangsa terlebih dulu dibius petugas PPUM bagi membolehkan tugas itu dilakukan dengan lancar.

“Tugas itu amat mencabar, namun saya berpuas hati kerana khidmat anggota bomba berjaya menyelamatkan nyawa lelaki berkenaan,” kata Malek yang menganggap kejadian seumpama itu amat jarang berlaku.

Mengikut kepercayaan golongan tertentu, tindakan menyarung cincin besi dalam kemaluan dikatakan mampu menambah kekuatan seksual si pemakai walaupun mereka sanggup menanggung azab sengsara akibat kesan sampingannya.

Lelaki ni sanggup betol buat perangai bukan2 tu semata2 nk puaskan nafsu dia.Haish.
Cincin pun jadi.WTF??haha.

Monday, August 25, 2008

Should i?

Bebelan dari NFM pada 10:01 PM 1 comments
Today,aku pergi kerja setelah lama aku tak pergi kerja kan.
Last week aku kerja 2hari je kot.haha.
I've done my task and doing nothing.
Online je kerja aku and tlg Mantox updating his blog.
Disebabkan aku ni nampak cam bosan je,Tn Zamri,my supervisor ajak pergi verify company.
Huuu,ni kali kedua aku pergi buat verify.First dulu dekat Batu Pahat.
Rupa2 nya tax adjustment yang aku buat last week tu untuk company yang aku pergi arini.
Nasib baik betol.
Pening kot aku buat benda tu. Sakit mata.

Kak Su borak-borak,and suddenly,"Fharina awak cantik tau kalo pakai tudung."
That was the second time.
Aku cam,Huh,that is compliment or what,tapi aku hanya mampu tersenyum and just cakap "Heeh".haha.
Kak Maria pesan suruh datang on this Wednesday sebab ada buat makan-makan kat office sempena Tuan Zamri kena transfer ke Industry and aku yang nak habis practical.
Kak Su suruh buat some text speech for this Wednesday nanti during meeting.
Means buat la something yang konon-konon ala2 perpisahan la kan.
But aku ada 3weeks left,should I?
Haish takot aku nak bagi speech-speech ni.Haha.
Dah lama aku tak buat cam tu since kat sekolah Uda (SMKBBU) memandangkan aku ni Ketua Disiplin.
Disiplin ke aku ni?haha.

Saturday, August 23, 2008

Colors of my life.

Bebelan dari NFM pada 8:50 PM 2 comments
I miss them a lot.
Sharing our joys and sorrows.
Helping each other.
My besties,my buddies,my everything.
They are colors of my life.
I do love them.
Friends forever ok guys! ;)

(Apiez the bf,Anne,Petom,Ammar,Farid Kodel,Amir,Aspa,Anep,Azeeq,Zul,Ewan,Nakee)
Noobie Fc.






Friday, August 22, 2008

Euuuww,annoying!

Bebelan dari NFM pada 2:36 PM 1 comments
There is someone that annoy me greatly! I don't know why she's been busy body about me.
Imitate my myspace layout but now I've already changed it,how I'm edited my pictures in myspace eventhough I'm not good enough about it,my favourite song and wrote in her myspace's blog that she really adores that band!

Ok I accept that as a coincidence and I let it go. Besides,it seems just a normal cases.
And today i found out that she has created her blogspot in this month and her blogspot tittle is almost similar with mine.
That makes me annoying!
Is that still coincidence??

Before this one of my friend told me, "Anna if she has contact u in myspace or what,just ignore her. She told me that she really wanna be friend with u,want to know u very well and everythings about u. "

Ok I think I know why she acted like that. Is it related with her ex-bf that I had involved before?
Hey please I got my own life now and my boyfriend is superb boyfriend I've ever had.

Thursday, August 21, 2008

Rindu Dia.

Bebelan dari NFM pada 11:19 PM 3 comments
I miss him. Rindu to be touched by him and to touch him.
Rindu to be hug by him and to hug him.
Rindu nak gigit his shoulder bila aku rasa aku geram dengan dia.
Rindu with his perut buncit.
Rindu nak tengok movie with him.
Rindu nak makan pizza hut with him. (tengah lapar ni)
I miss everything about him!
Hey u,Please come and see me asap as u can
Before the virus of rindu destroyed my body and my heart. (*ugutan*)

I hate him of being busy. Nanti kurang layanan. *sigh..*

Tuesday, August 19, 2008

Diploma to Beta.

Bebelan dari NFM pada 10:45 AM 0 comments
To all MMU students (currently doing their Industrial Training)

DATE INFORMATION
18 / 08 / 2008
Subject: Diploma to Beta Online Application.

The Online Application for Diploma to Beta is open from 1st to 30th of September 2008


Sunday, August 17, 2008

My weekend.

Bebelan dari NFM pada 10:05 PM 2 comments
I woke up this morning dengan kejutan ringtone handphone yang kuat lagu Labels or Love from Fergie. Uncle aku call cari mak aku,dengan keadaan mamai aku boleh pulak cakap,"Aku tengah tido ni,tak tahu mak aku kat mana".haha. Bongok! Nasib aku cepat tersada terus tukar bahasa jadi Anna.haha. I entered my mom's room and she was busy with her make up stuff.Dia nak pergi wedding sedara dia. And suddenly I came out with~"Mak,anna nak ikot boleh tak?" Before ni aku sangat malas nak pergi wedding2 ni semua.haha.Maybe sebab aku dah bosan dok rumah and nothing to do kot.Get myself ready and my mom make up kan.After that g saloon,blow rambut.Ok ready to go.But kene pergi rumah uncle aku dulu.


This is my first time jumpe sedara2 mak aku ni.haha.Time dekat wedding tu sorang makhluk pun aku tak kenal. And semua cam tanya2,"Eh spe ni anak ko ke La?Lorr,dah besar dah,tak lama lagi bermenantu la ko." Adeyh rimas lak aku.haha.Aku adik beradik memang tak kenal sedara2 yang jauh2 sikit ni,cousin2 mak aku sume aku tak kenal.Apetah lagi sedara yang dekat Singapore tu.Time raya adala dorang datang tapi nak buat camne,dah aku tak kenal.haha.


Balik dari wedding tu,terus balik kampung.Dok dalam bilik Lan borak2 macam2 cerita,pasal dia kena kejar dengan bapok la apa la.haha.Then kitorang pergi jeti tengok uncle aku cari lintah nak buat ubat.Aku dah la pakai seluar putih,abes kotor seluar aku kene lumpur bila aku nak turun ke bot tu.Tapi aku tak kesah memang aku suka pun keje cam tu.haha.

Aku drive nak balik rumah sebab mak aku ngantok.Bila sampai rumah aku lak ngantok.Tido je la.haha.Mak aku call pulak ajak g makan memandangkan dia dengan adik2 aku pergi cari buku.Abah aku pun ada call dari Jakarta tanya perkembangan aku sekarang.Dia tanya apa aku nak buat kalo aku sambung degree next year,dia nak bagi aku keje uruskan 2perniagaan dia kat Malaysia ni.Dia kata apa yang kena buat,buat account,pergi sana sini termasok la g bank semua.Jawapan aku,"Huh ye la abah".haha.


Thats all about my weekend.At least I have something to do dari aku tido,makan,online je dekat rumah.haha. =)

Friday, August 15, 2008

Dont get me wrong.

Bebelan dari NFM pada 10:18 PM 3 comments
Semalam aku terasa cm emosi lebih je. Macam2 la aku fikir. Tu yang aku malas nak layan emosi aku ni nanti aku merepek entah apa2 je.haha.

I know many of u thinks yang cara aku ni treat Apiez melampau.Kononnnye aku ni garang,kejam,queen control and many else la. Untuk jawapan kesemuanya,Yes,i am. But patut ke aku dengar kata2 korang tu. I have my own reason for what i did. Maybe you all not good enough knows everything about me eventhough how close we are. How worse i am,ask Apiez by yourself. He knows me better than you.

I dont want all those stupid things makes our relationship getting worse. So i will discuss with him first. Aku pun Ym dia memandangkan he just woke up.

fharina : sayang,u sayang i tak?
him : sayang.. sayangku ini.
fharina : kalo i degil u sayang i tak?
him : jap2,u bukan memang degil ke sayang?

siot je bf aku ni kan.haha.

Then continue la our drama.haha. I told him all those things that keep me thinking. What i hate about and what i dont want him to do. Thanks God,dia boleh bawak bincang. So,no need la aku bagitahu apa dia kan. Fyi, i'm not strictly ask him to leave any of his friends especially girls. I still can accept them but please jangan sampai gwe salah sangka.haha. Maybe for the first time i make any decision aku memang tak fikir kan org lain eventhough him. But hati perempuan lama2 jadi lembut jugak kan. =)

I trust him enough. I love him. Jangan pertikaikan apa yang aku buat,apa yang aku buat sebab aku tak nak hilang dia. =)
.................................................................................................................

This entry untuk Along :

Be patient ok darling. U still have me,anytime u need me i will always be with you. Biar je orang buat kita,lama2 nanti dia tahu la diam. Orang macam tu tak guna buat kawan. Kawan time senang je,time susah dia makin susahkan kita. Tamo nangis hari2. Kau kan kawan aku yang tabah! =) Everythings will be fine ok. Doa banyak2. =) I love you sahabat.


Wednesday, August 13, 2008

Rindu.

Bebelan dari NFM pada 10:28 PM 0 comments
Aku RINDU kau!
Kau tahu tak?!
=)

Sunday, August 10, 2008

Weekendku.

Bebelan dari NFM pada 11:54 PM 0 comments

.baru balik.
Today teman Petom pergi servis kete Ammar memandangkan Ammar belum balik dari Melbourne lg.Servis dekat area2 Uda.

Suddenly,Petom ty,"Ryna nak tengok movie tak?" dan aku "Ok.Ryna tak kesah". Tu la jawapan aku sampaikan Petom dah naik bosan ngn jawapan tu.haha.Call Mantox berkali2 nak ajak tengok movie sekali tapi dia tak angkat2. Call Aspa ajak dia.So,kitorang bertiga je pergi tgk movie kt CS. Aku nak tengok I'm Not Single tapi Aspa dgn Petom dh tgk. So nak tengok Meet Dave tp lambat sgt lak nak tunggu smpai pukul 6pm memandangkan time tu 4pm lebih. Last2 amik je la movie Kung Fu HipHop. Majoriti chinese dalam cinema tu.

Kung Fu HipHop ala2 cite Step Up,Stomp The Yard la.Dance2 tu kan.Tapi macam bongok gak la kan cite dia. Sampai rumah call Apiez ntah untuk bpe kali tp nasib gune sim card Happy. =) Then tido.

Friday, August 8, 2008

Hari demi hari.

Bebelan dari NFM pada 9:35 PM 2 comments
Day by day,bosan bosan bosan..
I miss my boyfriend a lot!
Eventhough tak sampai 1month lagi tak jumpa dia.haha.
Akanku tebus balik masa-masa yang tak dpt diluangkan bersama.

Praktikal makin bosan.
My character has changed,jadi seorang pendiam.
Please la aku suka bercakap tapi kt sana sape je yg sekepala ngn aku.
Boring dowh.
Bak kata Miss Putri,"U je yang paling muda and cm sume je dh kawen."
Owh thanks Miss for your understanding.

Monday, August 4, 2008

Test about me.

Bebelan dari NFM pada 11:38 PM 0 comments



Guys Like That You're Sensitive



And not in that "cry at a drop of a hat" sort of way

You just get most guys - even if you're not trying to

Guys find it is easy to confide in you and tell you their secrets

No wonder you tend to get close quickly in relationships!






Your Relationship is Still Building Strength



You're relationship is fairly strong, but you're still working on making things solid.

Make sure you're both treating each other with kindness and respect, even when things aren't going well.






You Are An ISFP



The Artist



You are a gifted artist or musician (though your talents may be dormant right now).

You enjoy spending your free time in nature, and you are good with animals and children.

Simply put, you enjoy beauty in all its forms and live for the simple pleasures in life.

Gentle, sensitive, and compassionate - you are good at recognizing people's unspoken needs.



In love, you are quiet and sweet yet very passionate. You love easily.

You have an underlying love for all living things, and it's easy for you to accept someone into your heart.



At work, you do best in an unconventional position. You express yourself well and can work with almost anyone.

You would make a good veterinarian, pediatrician, or composer.



How you see yourself: Sympathetic, kind, and communicative



When other people don't get you, they see you as: Incompetent, insecure, and overly sensitive

Sunday, August 3, 2008

Nak Kurus!

Bebelan dari NFM pada 9:26 PM 0 comments
Macam mana nak jadi kurus?
Any idea?
Saya dah gemok.Itu lah kata mereka.
Dah jadi mcm Fafau (Fara Fauzana) besar di bahagian paha dan ke bawah.
Abah kata, "Banyakkan exercise,kurangkan makan,biar abah yang aturkan jadual makan and jenis makanan".
Mak pula kata, "Banyakkan berjalan,turun naik tangga"

Everyday,aku turun naik tangga kat umh ni.Lebih-lebih lg bilik aku 3rd floor tinggi tu.haha.
Wait and see either it is success or not.
Cepat la kurus!

Pet.

Bebelan dari NFM pada 1:36 AM 0 comments
Peneman diriku di saat kebosanan..
Am i animal lover?
Yes,but depends on that animal.
Especially rabbit,hamster and small fish!
Ooopps kucing juga but bukan kucing yg terbiar tu.
Weeeeeeeee...


.................................................................................................................