Thursday, January 13, 2011

Fobia isi minyak.

Bebelan dari NFM pada 6:14 PM

Semalam masa nak isi minyak full. Aku rasa macam tak sedap hati. Sebab sebelum tu macam dah bau minyak kat situ. Tapi aku rasa setiap kali nak isi minyak,aku takut. Haha. Tapi semalam masa tengah sibuk dok sembang dengan Apiez,tetiba minyak melimpah banyak and laju gila! Rupanya nozel dia tak tendang sendiri bila dah full. Sumpah banyak gila. Terus pergi amik air pergi simbah kat kereta. Simbah and gosok bersih-bersih. Kaki-kaki aku sekali kena minyak.

Bodoh punya petronas! Nozel rosak pun tak tahu. Nasib baik ada Apiez,kalau aku seorang,mahu menggelabah aku. Dah terasa fobia dah nak isi minyak. Serious wei banyak gila minyak membazir!

7 comments:

Amalina said...

malin pon pernah kena, kat petronas jugak!

Fharina said...

petronas mana malin? ryna kena kat petronas cyber.

MEDIHA OMAR said...

You got the same fobia dengan my bestfriend!

Fharina said...

Ohh ye ke? Seriously lepas tu, I nak balik Jb i suh dia teman I isi minyak sebab i takut.haha.

azsha said...

darl kamo punya kucing ada x yg kitty..hee..yg kecik nk lar..wee..

Fharina said...

dah takde la sha. aku asingkan dh jntn ngn betina,penat la kalo dia beranak lagi.hehe

azsha said...

hehehe..baru nk satu..hehehe..klo beli mahal pulak (:
comel kucing kamo

Post a Comment