Saturday, December 31, 2011

Ringkasan 2011

Bebelan dari NFM pada 10:03 PM
Weehuu seriously ini paling lama tak update blog kot. Okay entry kali ini macam lebih kurang summary of 2011 la kot before masuk 2012.  


1) Apit sunat. 
Sunat dah budak ni. Dia makin besar and slowly hilang la my baby boy. Tapi mulut kepoh dia still ada. Tu seronok sebab dia la penyeri rumah. Dia paling excited okay nak sunat tapi bila dah kat clinic amik kau. Menjerit terpekik terlolong dah dia. haha. 


2) Singapore trip with Kita-Kita Aje. 


Dah lama rasanya tak pergi trip with friends. So, we decided nak celebrate Christmas hat Singapore. Shopping sekali. Thanks Daddy for the money :D USS too! It was great and really fun pergi dengan kengkawan. A truly friends. Penat sangat penat but we had fun. 


3) Industrial training
Industrial training for next semester day register day but still belum ada placement lagi untuk internship. Kat JB ni tak banyak audit firm. Anyone tahu memana?


4) Our birthday
Birthday si boyfriend and birthday aku yang jaraknya cuma seminggu. He love me and I love him. Enough :)


5) Rumah kena pecah masuk
This is unbelievable. Habis barang-barang semua. Peti besi abah pun habis semua. Rumah dah macam dalam CSI untuk siasatan polis. Aku haramkan semuanya. Paling terkilan barang arwah mak.


6) Sky
Kucing aku yang paling manja and paling dengar cakap dah pindah Subang Bestari dah. DIa duduk dengan Apiez and mak Apiez. So,sesekali datang la jugak jenguk dia kat sana. Dia comel and nampak happy :)


7) Study
Study dah tunggang-langgang and tak tahu nak cakap macam mana dah. Takde masa nak study. 


Itu je la kot.
    

2 comments:

mai said...

audit firm kat Jb -.Grant thornton.
u can try :)

Fharina said...

hee i dh dapat tempat dah. btw, thanks for the info mai :)

Post a Comment