Monday, September 16, 2013

Final exam yang terakhir.

Bebelan dari NFM pada 7:46 PM

Bonjour!

This is my last semester. Final exam will be starting tomorrow. *Nak yeay ke nak nay? Disebabkan ni last sem, ada 2 subjek je, French dengan Forensic Accounting. Tu yang Bonjour sangat tu kan. So, hopefully, Allah swt permudahkan segalanya! Taknak extend dah. Paling cuak bab grammar in French tu, grammar in English pun bukan 100% power , apa lagi grammar French. Essay 300 words tau. 

Jadi, doakan exam aku esok dan Khamis ya. 
Sayang korang yang baca ni! :D 

2 comments:

¬™miruL™ said...

Final exam kali terakhir ni yang last kan? pening tak pening tak? haha. apa2 pun Good Luck ye sis~ ;)

Anna Mohamad said...

yup yg terakhir untuk degree ni. in shaa allah. thank you! hihi.

Post a Comment