Tuesday, July 29, 2008

Kutukan?

Bebelan dari NFM pada 2:19 PM
Sometimes i cant understand kenapa la manusia ni suka cari pasal kat orang yang tak cari pasal dgn dia. Kutuk2 tanpa mendedahkan identiti sebenarnya. Macam yang jd kat aku and now jd kt Shareena. Kutuk kawan aku tu memang kaw2 la. Tahu tak tindakan itu adalah diklasifikasikan as PENAKUT! Huh kan dh skema ayat aku.

Seriously!Ape la tujuan orang tu buat cm tu. Kalo ko tak nak baca blog orang tu dh la. No need to read it or comment the blog. Ni kutuk blog orang la ape la,then menyamar jadi kawan aku post comment yang memalukan dia. Kesian dowh kawan aku. Dia tu baik,aku kenal dia dari sekolah aku tahu la.

And now Shareena need to change her blog url. But still ada lagi jadi macam tu.So aku tak nak la link kan blog kawan aku tu kt sini.

So readers,please la dont u ever do something like that.

1 comments:

sheerna said...

yeah, pengutuk mmg pengecut...
baling batu sembunyi tangan...!!

nak kutuk, bgtaw ar nama, kan...
tu baru anak jantan!!
men sorok2 cam xde bawah je...
mengong...

Post a Comment