Saturday, March 7, 2009

Karenah dimalam hari.

Bebelan dari NFM pada 3:38 AM
3.40am now but we all didnt sleep yet.Apiez,Aina,Jieja,Anne,Eboy,Med,Alan,Bobo and aku duduk lepak di Cyberia rumah aku,Jieja and Aina (aku sebut yang ada kat sini je la.hehe).

Now Apiez kat sebelah aku main gitar sambil di depan kami sekarang ni,dorang ni sume tengah tengok Apiez sebab dorang sume tengah main teka-teka lagu apa yang Apiez tengah main ni and aku menjadi assistant Apiez bagi dia idea nak main lagu apa. Ni dah masuk session 2 dah ni,tadi masa session 1 Group perempuan menang,Aina,Jieja and Anne. Untuk session 2 ni tunggu je la siapa yang menangkan.hehe

Hari-hari duduk melepak kat sini sampai banyak kali kena tegur dengan guard sebab bising,Guard ni pun kecah je.Lepuk kang baru tahu..haha.
................................................................................................................

Pagi kang mak and eqa datang nak beli barang aku.So Apiez kena ikut sebab mak aku suruh dia drive.See,sayang,mana i pergi u mesti kena ikut ;)

1 comments:

m3d said...

hahaha..
name sy ade di sini!!
second game laki meng!!
wahahaha~

Post a Comment