Saturday, March 7, 2009

Oh boyfriendku.

Bebelan dari NFM pada 4:21 AM
Korang ada boyfriend yang pandai main gitar? Kalau ada,apa perasaan korang? Suka ke tak? Aku ada and aku amat la happy sekali.hehe. If korang ada baca previous-previous entries aku ni,aku ada bagitahu yang dia ada buat kan lagu untuk aku,100% from him,lyrics music semua.Oh aku terharu,sangat-sangat terharu walaupun aku amat la tak reti nak act yang aku betul-betul excited and suka.hehe.

Last night before tido,dia main gitar sambil nyanyi,aku lagi suka dia yang nyanyi and main gitar dari penyanyi2 yang dah wujud ada kat dunia ni kan.hehe.Bukan tujuan untuk berlagak tapi itu yang aku rasa sebab suara dia sedap.hehe. Lagu NAFASMU FHARINA,khas untuk dia dari aku,sungguh touching bila dia mainkan and nyanyi semalam walaupun tengah ramai2 tu.Ada lagi video aku record semalam tu,as long aku boleh simpan,aku akan jaga elok-elok.hehe.Tengok la disaat rindu ;)

Sayang,i tahu i x pandai nak bagi reaksi muka tapi
i betul-betul happy and suka dengan apa yang u buat.
I sayang you,dodoikan i before tido sambil nyanyi and
main gitar boleh? Denda you buat i nangis tadi =p

1 comments:

Sheerna said...

giler romantik...

bf aku tak de pun cipta lagu untuk aku...
tapi,, ade gak la dia nyanyi lagu untuk aku...

Post a Comment