Friday, July 31, 2009

Some Kelly's vids.

Bebelan dari NFM pada 4:27 AM
Saya bakal ada persian cat jantan baru yang muda setahun dari Kelly. Tujuannya adalah untuk menemani Kelly and kot2 dapat anak ke kan.hehe. Okay sekarang tengah dlm proses mengumpul duit dengan Eqa. Kucing tu sangat comel! Oleh sebab aku nak sangat kucing tu,aku siap suruh uncle kedai tu simpan sampai aku balik and dia simpankan.Yes!!hehe. Sekarang ni Kelly berumur setahun!

Kelly's picture :



some of Kelly's vids :


video video


video

7 comments:

Sheerna said...

sayang kelly!!
tuan kelly gak/!!


comel gile weh!!

syafiq kadir said...

ini bukan some, tp da byk vid ni. hahahah..sampai 3. ouh kelly! i want to meet her sumday. cantiknye die..gebu. nk jd kan die awek fiq bole? hahahaha.

Fharina said...

shena : sayang kau jugak la!Haha.

fiq : ala 3 je kot.sket la tu.haha.huh tu la aritu ryn nk kenenkan fiq ngn kelly x nk,skg ni dia nk kawen dh,bru la nk cri dia balik.ahaha

syafiq kadir said...

3 tuh, kre byk lah plus lame lak tuh. ahahaha. tp tak penat la tgk, sbb kelly awek i. :P
hah?
dye da kawen? ngn sape? duh~
melepas lg. tape, tggu dye cerai je la. ouh kelly, i will wait fr u even if it takes forever..chewah..ngn kuceng pon nk sweet..:)

Fharina said...

cewah!haha.nnti ryn balik if dia asyik mengiow je,means dia rindu fiq la tu kot.haha

syafiq kadir said...

meoowww..meeowww..kelyy oh kelly..:)

hanida lavida said...

comel kelly ni :)
muka dia seiras iras macam peanut yg gigit i tu la..

Post a Comment