Tuesday, September 6, 2011

Beremosi.

Bebelan dari NFM pada 4:21 AM
Aku ni kan kekadang ada satu habit. Kerap maki. Tapi lepas tu aku dah kurang maki sebab Apiez ajar aku tata tertib. Cewah. Tapi lately ni aku macam beremosi. Dengan kawan yang menipu. Dengan orang comment yang bukan-bukan pasal boyfriend aku. So, sorry la kalau kat Fb aku ke apa aku dok maki je. Nak buat macam mana kan. Cakap baik-baik taknak dengar. Dari sabar jadi sakit hati. Kau hadap je la. Aku ni paling pantang orang cakap bukan-bukan pasal orang yang aku sayang. Especially, pasal arwah mak, pasal abah, pasal adik-adik aku and boyfriend aku. Nak cakap bukan-bukan pasal dorang,meh sini hadap aku dulu. Aku takkan benarkan orang cuit sikit pun pasal dorang. Biasalah orang kan tak boleh tengok org lain senang. Jeles la tu. Hidup aku lagi baik dari kau eh tu yg kau jeles kan? haha.

1 comments:

iQBaL HaSBuLLaH said...

hope everything fine.

good luck

:)

Post a Comment