Saturday, October 29, 2011

Big Bad Wolf Books.

Bebelan dari NFM pada 5:26 AM


7-16th October, orang semua sibuk cakap pasal BBW. Its a BIG BAD WOLF books. So, whom yang hobi suka membaca like mine, rasa worth it gila pergi situ. Because you can get any english novels in low price! I sempat pergi on last day of BBW which is on Sunday. Time tu pun still banyak lagi buku cuma jangan berharap nak cari any famous author novels last minute macam tu eh. But it still WORTH IT! 

Semua orang dengan kotak masing-masing. Ada yang siap bawak luggage and trolley nak pergi pasar tu. I went there with my boyfriend, so ada la orang kuat nak tolong angkatkan kotak kan. Hee, i love you boyfriend.




See, ramai gila orang and still banyak gila buku left. Nasib tempat dia besar and tak panas. 





Ini adalah hasil borong. Total semua 25books. Dalam picture ada 20books je sebab 20 books tu all mine! 4 books Apit punya and 1 book boyfriend I punya. For these 25books, I spent on them for only RM195. Which is mean, each book dalam RM8. Child books dalam RM5-8. Murah kan! Thanks for Daddy for the money. 

And for sesiapa yang tak sempat nak pergi or yang dah pergi and tak puas. Dont worry you still have time because BBW buat Aftermath Sales in November and guess what, its cost you only RM5 each book. Cuma banyak yang dah habis la sebab dia nak habiskan yang hari tu punya. 




I might go there again to bring my friends especially Malin, Jieja and Anne and Cheah too before we left to Kuantan for Rasfeen's wedding. Oh venue dekat South City Plaza ye. Jom beramai-ramai.

Sangat terhutang budi dengan boyfriend sebab walaupun dia busy sempat luangkan masa sekejap teman pergi sana hari tu. Terharu :")

2 comments:

Amalina Azman said...

oh ada sales lagi ke nanti? yeay mesti pegi lagi. dah la lagi dkt dengan rumah. hehee thanks for the info! :D

Fharina said...

haah ada sales nanti in november. tu la i pun nak pergi. Hee, kot2 time tu u ternampak i,tegur tau! :D

Post a Comment