Sunday, July 17, 2011

Nothing.

Bebelan dari NFM pada 2:26 AM
Mid term exam dah nak start dah tapi aku tak habis study lagi. Baru start sikit, kepala dah mula berdenyut. Macam mana ni? Dah la kemain banyak lagi chapter yang keluar. Mid term exam dah macam final exam dah. Tak terlarat aku dah ni.

Fharina,study la eh. Datangkan mood. Jangan dilayan sangat mood yang sentiasa moody ni.

2 comments:

Zulfahmi Abidin said...

jauhkan Blackberry dari tanggan mu, campakkan wayar laptop di tempat yang tidak akan di jumpai dalam mase terdekat. Tu je masalah ko sebenarnyer.^_^

Fharina said...

HAHA! bagus kau ni.tahu je apa masalah yang aku hadapi. HAHA!

Post a Comment