Sunday, August 30, 2009

Today.

Bebelan dari NFM pada 5:20 AM
I'm in Jb! Hooray! Aku naik bus pukul 2.30pm,konon-konon boleh la sampai dalam dalam kul 5.30 cam tu kan.Amik kau sampai je dah pukul 8pm,dah la puasa.Nak berbuka dalam bus pun takde makanan. Adeyhs. Sampai-sampai je larkin terus g berbuka sorang2.Cam looser kan but the whole day ada la jugak message2 dgn Effa,lama tak jumpa dia ;)

Then amik cab terus g Hospital Pakar Puteri tengok mak. Oh mak kena penyakit SLE.Apakah itu? Oh saya tak tahu singkatan untuk apa tapi explanation penyakit ni saya tahu. Anda ingin tahu? Sila la bertanya ;)

2 comments:

Sheerna said...

harini, buka dengan saya dan nanie ok!!

ChanHo Zouk said...

what does SLE stands for?

Post a Comment