Saturday, August 1, 2009

Futsol.haha

Bebelan dari NFM pada 4:38 AM
Okay aku rasa most of my friends tahu kot aku tak tahu sangat apa-apa pasal bola ni kan.haha.Apetah lagi nak main bola ke futsal ke or seangkatannya.But today! Aku main futsal! Percaya tak?haha.

Siang tadikan aku moody,siap nangis-nangis lagi but luckily my boyfriend came and gave me a teddy bear hug. Then,petang tu si Anne ni boleh nak ajak main futsal pulak,plus Sabtu dia ada game kan. So ala-ala training. 7orang yang main, Aku,Apiez,Azeeq,Awan,Nisha,Anne,Malin.Amik kau gelak-gelak huh main.haha.Tapi enjoy la.hehe. Macam-macam Karenah,si Anne sampai jatuh lebam lutut,si Nisha terjatuh sampai koyak seluar.haha.

Sorry ye kawan-kawan,saya ni kaki bangku.haha.

2 comments:

syafiq kadir said...

tahniah ade hobby baru. cool gile.
i pon bangku jgak. tawu rugby, fiq bole a. hahahaha. and kalau game bola, i'm the champion bebeh.

Fharina said...

oh haha.x pe,at least ryn ade kwn nk dok tepi.haha

Post a Comment