Sunday, August 22, 2010

Miserable.

Bebelan dari NFM pada 4:50 PM
Hidup semakin kelam-kabut.This week tak dapat nak balik Jb sebab nak study untuk replacement test.International Accounting on Monday,Microeconomics on Wednesday,Presentation Management Accounting 2 on Tuesday.Huish.International Accounting pun tak habis study lagi.Apa lagi nak study Micro,tutorial Micro pun tak siap-siap lagi sebab tak dapat nak hantar untuk 2 minggu cuti,ada 4 tutorial.Replacement untuk subject Management Decision Science je tak tahu lagi sebab haritu jumpa lecturer,lecturer takde.

Sedar tak sedar sekejap je nak final exam.Nampak gayanya kena belajar untuk bagaimana nak study kat Jb.Sebab selalunya kalau balik Jb mesti malas gila nak study.Hari Khamis nak balik Jb,takpun Jumaat tengok pada daya tahan diri nak drive sorang-sorang.Sampai sana mesti duit nipis sebab kena pow dengan si kecik.Belum apa-apa dia dah call mintak walkie-talkie.*betul ke spelling tu?

3 comments:

naz said...

betul betul. nak buat apa walkie talkie. cita2 askar ya haha

am said...

huu .sgt rushing kat time2 study .huu .gud luck okay .mybe u kena buat timetble aaa :)

raisa said...

anna kalau nak balik minggu ni, ajak la rai. rai sponsor la sket duet tk la anna drive sorang2 kan hehe

Post a Comment