Wednesday, August 25, 2010

Rindukan mak.

Bebelan dari NFM pada 12:01 AM
Kelas at 8am memang kena pergi pun sebab boleh dikira this is my first tutorial class of International Accounting.Padahal dah nak habis dah kan.Presentation tak jadi nak buat tadi,postpone esok.Then ada kelas pukul 12pm tapi seriously tak larat nak pergi.Mata dah rabak gila sebab dapat tidur 2jam je after sahur.Balik tu terus tidur dengan berbaju kurung yang pergi kelas tadi.Betul-betul penat.

Then exam International Accounting pukul 2.30pm.Alhamdulilah boleh buat.Tokleh nak cakap lebih-lebih sebab takut tersilap tanggapan.Balik dari exam,memang penat gila macam otak dah tokleh berfikir.Sesampai je rumah terus macam amik handphone nak call mak.Macam nak cerita sesuatu kat mak macam selalu.Sebab mak selalu je dengar apa yang I nak membebel.Apa yang I nak mengadu and benda yang selalu I akan tanya mak masak apa.Tetiba tersedar akan satu kenyataan,yang mak dah takde.Rasa macam nak menangis and beristighfar lepas tu.

Masih lagi macam tak percaya.Bagaikan semuanya dalam mimpi.Sambil update blog sambil menangis.Rindukan mak.Dah takde lagi kawan yang boleh berbual macam berbual dengan mak.Sebab mak adalah good listener.Mak,Anna rindu mak :'(

7 comments:

fatyn said...

be tough rina. i doakan u dari jauh. kak nuha oso.

Anonymous said...

be strong girl.. :)

FARHANA KADIR said...

banyak2 bersabar k.after solat sedekah kan yasin kat ur mom..
b strong:)

.diyana. said...

ana...be strong dear...sedekahkan alfatihah kt arwah..

Fharina said...

thank you :)

ieja said...

b strong fharina!

Anonymous said...

be strong dear..
she is missing you too...
al-fatihah~:)

Post a Comment