Tuesday, February 1, 2011

Go with the flow.

Bebelan dari NFM pada 3:50 AM
Banyak sangat dugaan yang menimpa sekarang ni but buat aku lagi kuat and hati aku lagi tabah. Kalau orang nak attack aku ke nak say something stupid pun takde effect pun kat aku. Sebab bagi aku,hidup aku bukan bergantung pada korang. Mana yang buat baik dengan aku,okay aku boleh buat baik,kau buat sial,aku lagi jadi sial.

Thanks a lot to Abah because dengar apa masalah aku. Abah kata orang bodoh and tak educated memang perangai macam tu. Bercakap dulu baru berfikir. Kadang-kadang tak sedar diri. Kita buat biasa je jangan melawan,biar dia nampak bodoh melawan sorang-sorang dengan perangai buruk dia.

So,apa yang penting sekarang,

You've got to go through the worst times in life to get the best.

p/s : Banyak mulut cibai nak kena cabai
zaman sekarang ni.

6 comments:

Nurshafiqa Ahmad said...

I think that is the bad beginning for early February Fharina. but be strong, lets time heal everything.

omg, i comment blog you! hee :D

Anonymous said...

yey,you go girl!

-yoyot-

Fara said...

sabar je anna..org cm tu sbnanrnye jeles dgn ap yg kita ada..tuhan tu maha Mengetahui..be strong !

Seri said...

fharina..its been awhile since u last update about your cats :)

cebet said...

rina...betoll kata abah rina...i like!!

Fharina said...

shafiqa : heee thank you :))

yot : go go power rangers :p

fara : kan nak buat macam mana,terima la dengan redha.

seri : yeah i know! i tak smpt nk update mcm2 sbb busy with final exam :(

cebet : kan! such an understanding daddy :D

Post a Comment