Thursday, March 3, 2011

Masalah rambut kering?

Bebelan dari NFM pada 8:38 PM

Ni I nak bagi tips untuk sesiapa yang mengalami masalah kulit kering ke rambut kering ke. Gunalah Olive Oil,amat bagus nak melembabkan mana-mana part yang kering tu. Macam I ni,rambut I rosak and sangat-sangat kering. Mana taknya dah macam-macam I buat kat rambut I ni,so banyak sangat penggunaan chemical. Macam shampoo je I dah guna tapi sama je,rambut I kalau lepas mandi,dia kering sendiri ke I kering guna hairdryer je,seriously macam singa nak mengamok. Tapi lepas guna Olive Oil ni,rambut I nampak lagi better. So,you girls give it a try :)

5 comments:

- ezza - said...

ryna kat mana nk dpt kn benda nie? kat farmasi ade? ;)

Fharina said...

erk tak sure la ezza, sebab abah yg belikan.hehe.

nur aishah bte abd hadi said...

baru nk tanya
hee
bagus erk

Fharina said...

so far okay la.try la.hehe. tp minyak zaitun mmg bgus utk apa2 yg kering.hehe

eQa Lan said...

alarh bwu nk tye anna bli kt ane..??rmbt eqa pon kring la..

Post a Comment