Tuesday, March 29, 2011

Random update.

Bebelan dari NFM pada 12:47 AM
Heee, lama gila tak bukak blog ni. Btw, takde update apa sangat pun. Sem ni aku amik 2 subject, Management Consultancy and E-Auditing. Tapi aku tak berkenan sangat dengan cara lecturer E-Auditing mengajar. Dia ni lecturer luar. Aku expect subject ni Sir Hari Ramulu yang ajar sebab selalunya dia ajar subject Audit ni and dia best. Tapi tak dapat pun dia.

Aku baru rasa macam baru naik sem je,mana tak nya ni baru week 4 tapi next week dah midterm break dah 1 week and sem ni ada 8 week je,memang semuanya rushing la. Nasib assignment takde,cuma presentation je la.

Oh iya,next month aku pindah rumah.Aku dah tak duduk Cyberia ni lagi.Sebab hal kecurian kereta kat parking lot sendiri and dalam Cyberia semakin menjadi-jadi. Management Cyberia ni sucks! Bila tanya,ada je jawapan tak tahu la itu la ini lah. Ada guard pun tak guna. Bayar je parking mahal-mahal,beratus tapi still macam tu jugak.Sebelum aku jadi mangsa,lebih baik aku berambus. Aku dok Domain nanti,so senang agak lapar je,turun bawah makan kat JS Maju.Confirm boleh muak nanti.Haha.


Tak sabar nak tunggu end of May,I'll be on holiday for a week with a family and my bestfriend :D

3 comments:

- ezza - said...

nanti jadi regular customer kat js la pasni. best nye dok kt domain. hehe

Fharina said...

Haha! ye la tu. erk mana ezza tahu best?

- ezza - said...

eh kat ryna tulis kt blog nieee. that's y bole tahu. hihih

Post a Comment