Thursday, May 19, 2011

Isnin bersama rakan.

Bebelan dari NFM pada 2:45 AM
aku terlebih senyum.

16may hari anniversary tu kitorang takde nak buat apa pun.Sebab memang takde nak plan apa-apa pun. Apiez pun kerja kan. Malam tu keluar dengan Petom teman dia makan Sukhumvit dia tu kat Kg.Baru.Hee. Azeeq dengan Kodel tak join pun sebab Kodel taknak bangun dari tidur (-__-")

Tapi sebelum kitorang pergi Sg.Besi beli Oblong Burger. Sumpah sedap gila rasa macam nak menangis bila makan! Tapi time tu hujan lebat,end up makan dalam kereta kat parking lot Downtown Mines sebab alang-alang tu nak visit Tynnie kat Downtown.Dia bukak kedai kat sana.Korang kalau free-free,jemput la pergi kedai dia ye :)) And at the same time dia pun ada bukak online boutique jugak,DRESS IN LURVE.

Tapi blog dia belum nak update lagi rasanya.So,nak tahu tanya dia okaay :)

2 comments:

Salina@IbuAqil said...

Happy Anniversary my dear.. Semoga kekal bahagia hingga ke syurga.. Amin!! :)

Fharina said...

amin. hee thanks! :))

Post a Comment