Sunday, October 12, 2008

Hamster mati.

Bebelan dari NFM pada 12:15 AM
1 of my hamster dah mati dah. Maybe sakit tua kot =p. Hamster jantan yang dulunya gemuk dah jadi kurus dah. Mungkin terlalu sedih kot yang betina mati. Ada lagi sepasang hamster yang dah tua jugak kot,maybe tunggu masa je. Tapi hamster yang berpasangan ni gemok. So dari situ boleh tahu betapa bahagia nya kalo ada pasangan ni. Bukan kat manusia je tau,haiwan pun.haha.

Anak-anak hamster ni dah sebulan lebih dah dan mereka membesar dengan cepat. 2 betina dan 1 jantan. Comel-comel je =). And now I thought of bela ikan yang kecik-kecik tu yang kale-kale and ekor kembang tu. Maybe when I start my degree kot. I prefer the small fish sebab mereka comel dan cantik-cantik =).

Kelly semakin ligat gila sekarang ni. This month 2bulan dah dia. Dia comel and sometimes dia nak main-main tapi disebabkan kuku dia amat panjang dan tajam,tangan kaki aku dah calar-balar
dah. Adeyhs.

3 comments:

Mohamad Hafiz bin Mohd Anuar said...

ahahaha..sian2..
buat la kenduri kematian..
ahahhaa..

azraain said...

ala, dh mati! tsk.

Nurul Nabila said...

alalala, siannye .ila lagi sian .bele hamster tadenye sampai beranakpinak .kejap jeh bela da mati .HAHA

Post a Comment