Friday, October 17, 2008

Mak o0o mak.

Bebelan dari NFM pada 5:03 PM
Okay I woke up this morning at 8am because bibik ketuk pintu bilik aku mcm nak roboh pintu bilik.
bibik : Anna,mak suruh bangun. Kata mak kamu lagi mahu pergi.
aku : (blurr jp) Huh?Pergi mana??
bibik : Nggak tahu bibik.
Aku pun ngantok2 rajin kan diri turun ke dapur,
mak : Mak,nak pergi mana?
aku : Kau kata nak pergi Kl.
mak : Huh??Mak beli ticket arini ke?Kan anna ckp anna pergi esok.
aku : Lorr kesahnye,mak beli ticket kau arini,dah sayang ticket.
Aku pun naik bilik semula dan tidur.haha.

Now,my mum go to gym and dia kata dia balik nanti baru beli ticket baru. Hopefully ada la kan. =)

2 comments:

Nafisz Daniel said...

so, dah beli ke tak?!?!

Nafisz Daniel said...

btw, dah smpai KL jgn plak sombong diri k

Post a Comment