Thursday, October 16, 2008

Mak makan anak?

Bebelan dari NFM pada 5:18 PM
Lately ni aku rasa amat malas nak update blog maybe sebab dah jangkit Nafisz kot. haha. Sorry Nafisz =p

Okay now lets begin my story. Hamster aku beranak lagi and kali ni banyak sikit. 8 ekor! but aku betul2 sedih sebab tak de sekor pun yang hidup. Maybe dia rasa terancam kot sebab uncle aku ni asyik tengok2 je and bising sgt. Haish aku cukup2 kesal. Aku baru berangan tengok my 3rd generation hamster aku. I hope next time dia beranak lagi and aku tak kan benarkan spe2 pun tengok and buat dia rse terancam lg. Aku memang betul2 rse sedih.. Half mak dia makan and half dia mati sendiri.

5 comments:

yanee said...

rina,hamster memang macam tu..
kalau die rase anak die terancam die akan makan anak die sendiri..

jangan sentuh baby hamster tggu sampai die dah cam besar sket yea :)

Fharina said...

tahu2,ryna tak sentuh pun.
maybe sebab dia rse terancam mse uncle ryna tgk2 kot.
nasib yg before ni anak dia 3ekor membesar dgn sihat.
haha.

Mohamad Hafiz bin Mohd Anuar said...

ahahha..
nak uat mcm mana..
umur x panjang..
ahahaha..

Nafisz Daniel said...

berjangkit dgn i la kann...?!?!
ahahaha, but now i dah update byk2.. jgn jeluzzz =p

Sheerna said...

kalau nk suruh dia beranak cepat, ko kurung je hamster tu kat tempat lain...
jgn ganggu dia tgh buat projek...
huhu...

Post a Comment