Wednesday, October 14, 2009

McD.

Bebelan dari NFM pada 7:30 PM
Baru balik dari Alamanda dengan Azeeq,Petom,Kodel and Acap.
Alang-alang pergi Alamanda tu,g repair rantai yang putus tu.
Masa dekat McD tengah beratur nak order,Kodel depan aku and Azeeq dekat counter sebelah.
Aku pun order la Double Cheeseburger set large and without pickle.
Akak tu kata set large so dengan glass sekali la?
Then aku cakap la tak nak.
Tapi dia dengan yakin, eh memang kena sekali.
Aku pun ok je la.

Pastu dengan selamba dia bungkus apa yang aku order tadi.
Aku dah pelik.
Kak,makan sini bukan bungkus.
Pas tu dia cakap, "Eh kata tadi take away."
"Aik,bila masa saya cakap bungkus."
"Akak tak tanya saya pun nak makan sini ke bungkus."
"Oh kira ni salah akk la?"
"Huh okay takpe boleh keluarkan balik."

Bodoh punya akak McD.
pekak sangat ke?
Next time dengar la betul2,dah la nak amik order pun lambat.
Masa Kodel order pun,dia g bungkus.
Padahal Kodel kata makan sini.
Dungu betol.

5 comments:

Yvonne said...

hahaha lain kali ryna ckp la nak drive thru lol

amalinazihah said...

lapa mcd ;\

Fharina said...

yvonne : tu la kan.haha.

malin : ape lg,mcd la malin.hehe.

Anna Ricessa said...

btw..my husband terbalek plak..da akan mcD xtanyer nak bungkus ke makan selamber jerk diyer hidang kt tray...haha pdhal nak bungkus pn..

Fharina said...

oh ye ke.haha.
i think,McD kne jlnkn ujian pendengaran and pertanyaan la sblum amik org kerja.haha

Post a Comment