Thursday, October 15, 2009

Thank you.

Bebelan dari NFM pada 9:07 PM
As you all know,semua dah balik negeri masing-masing.
Tinggal aku terkontang-kanting sorang2 kat sini.
Apiez pun dah balik Kota Damansara kelmarin tapi smlm aku suruh dia datang sini kalau free.
And dia datang temankan aku,g makan semua,sampai la pukul 3am baru dia balik.
Thank you sayang temankan i.
Ni dia dah kat Ipoh dah.
Aku baru dapat tahu jugak,mak aku amik aku hari Ahad bukan Jumaat.
Makin lama la duduk kat sini.haha.

Ni tengah tengok 999 sambil makan Bakso.
Sedap..

4 comments:

amalinazihah said...

ahad??.lmbtnyaaa..
sempt la nk g rumah aina kn?

Fharina said...

sempat tu mmg smpt malin
tp ryna x th nk g sana.
plus ryna sorg je =(

Nurul said...

aziq kata nak pegi uma aina,ikt ng acap,nt try tnya aziq kalu die gerak dr cyber ke mcm mna. then bole g uma aina.

Fharina said...

anne : erk acap bukan dh balik wangsa maju rumah ayah dia ke?azeeq kt sini lg ke?

Post a Comment