Friday, August 29, 2008

Si Kelly =)

Bebelan dari NFM pada 4:47 PM
Okay what I'm going to post today is about my new kitten.

  • Name : Kelly.
  • Type : Persian.
  • Color : White Grey.
  • Age : almost 2 month.
  • Other details : comel,bulu kembang,kaki pendek.haha.

Above shows u the cage.
Sangat macam diva with the bulu2 and butterfly tu. =)








Penat lari2 and terus tido.
Ala comel.

One more thing about Kelly that makes us tired, Kelly will sleep if someone stay with her till she asleep.
Once dia tersada and nobody takde dengan dia, and dia akan mula buat bising.haha.

So, aku ada 5 ekor hamster, 2 ekor ikan koi, seekor kitten. =)
I'm a pet lover! =p

8 comments:

Azra Ain said...

comel!

Sheerna said...

yeah, shes cute...
nak la anna...
takpun, kalo si kelly ni beranak, ko bagi la anak kelly ni kat aku...

kelly, beranak cecepat!!
bahahah

Fharina said...

ko ni gila ke apa?
dia br sebulan lebih ko nk suh dia beranak cepat2 lak.
haha.

Mohamad Hafiz bin Mohd Anuar said...

comel gler!
ahahhaha...isk!geram tol aku!
ahahahhaa...

alia_noty said...

cutenyer...
sgt2

Nor Shazwina Shahnaz said...

gile comellll...
nk bole?
hehe..
i love catss...

nbaizurayub said...

anna..comel nye kucing tue.eeii..geram la nak pegang.

Fharina said...

huh anne?nak pegang.meh la dtg jb.
=p

Post a Comment