Friday, August 15, 2008

Dont get me wrong.

Bebelan dari NFM pada 10:18 PM
Semalam aku terasa cm emosi lebih je. Macam2 la aku fikir. Tu yang aku malas nak layan emosi aku ni nanti aku merepek entah apa2 je.haha.

I know many of u thinks yang cara aku ni treat Apiez melampau.Kononnnye aku ni garang,kejam,queen control and many else la. Untuk jawapan kesemuanya,Yes,i am. But patut ke aku dengar kata2 korang tu. I have my own reason for what i did. Maybe you all not good enough knows everything about me eventhough how close we are. How worse i am,ask Apiez by yourself. He knows me better than you.

I dont want all those stupid things makes our relationship getting worse. So i will discuss with him first. Aku pun Ym dia memandangkan he just woke up.

fharina : sayang,u sayang i tak?
him : sayang.. sayangku ini.
fharina : kalo i degil u sayang i tak?
him : jap2,u bukan memang degil ke sayang?

siot je bf aku ni kan.haha.

Then continue la our drama.haha. I told him all those things that keep me thinking. What i hate about and what i dont want him to do. Thanks God,dia boleh bawak bincang. So,no need la aku bagitahu apa dia kan. Fyi, i'm not strictly ask him to leave any of his friends especially girls. I still can accept them but please jangan sampai gwe salah sangka.haha. Maybe for the first time i make any decision aku memang tak fikir kan org lain eventhough him. But hati perempuan lama2 jadi lembut jugak kan. =)

I trust him enough. I love him. Jangan pertikaikan apa yang aku buat,apa yang aku buat sebab aku tak nak hilang dia. =)
.................................................................................................................

This entry untuk Along :

Be patient ok darling. U still have me,anytime u need me i will always be with you. Biar je orang buat kita,lama2 nanti dia tahu la diam. Orang macam tu tak guna buat kawan. Kawan time senang je,time susah dia makin susahkan kita. Tamo nangis hari2. Kau kan kawan aku yang tabah! =) Everythings will be fine ok. Doa banyak2. =) I love you sahabat.


3 comments:

Nafisz Daniel said...

ahahhaa, u baru tahu ke "Apiesz yg ensem" tu sangat siot?!??!
ala, u queen control dia pun apa salahnya, lagi bagus dong!!! i sokong!!!

apiez said...

huehue...thx syg! i love you!

Krista said...

You write very well.

Post a Comment