Friday, November 7, 2008

Hang out with some friends.

Bebelan dari NFM pada 2:53 AM
I just got back from SS (singgah selalu). Tired but seronok! Aku keluar rumah around 6pm cam tu. Straight went to CS ( city square) tengok movie,James Bond;Quantum of Solace. Interesting movie but a lil bit slow. Tp seronok la.Farid and Gemok tido je. Ishk nasib baik Farid tak berdengkur sblh aku,kalo tak,aku tapak sekali muka dia.haha. Gurau je Farid =p Sementara nak tggu 7.40pm masok cinema,g makan takoyaki dulu.Yeay yeay!

From CS,terus g SS lak sebab dah janji dgn Deena. Semalam tak jadi,kesian dia. Actually ni first time ok jumpe face to face dgn budak kecik tu! But dia best tapi cm segan2 sikit.weeeee.. Yang ade masa tu,aku,Deena,Farid,Petom,Gemok,Aspa,Izz,Ammar,Eyfa,Anip kejap je la,and spe entah kwn2 dorg,mls nk amik th.haha. Gelak2,kutuk2,amik2 gambar,mcm2 la smpai nk pecah perut tapi that was fun!yeay!

Actually after that Eyfa ajak karaoke but aku bukan tak nak g but entah la takot nk tggu siang nnti kot.Need some self-preparation,perlu ke?haha.Sorry eh Eyfa,next time kite enjoy lg ok ;)

Aku ajak Shena sbnrnye lepak sekali,then her mum ade plan something. So she cant make it. =(

2 comments:

Sheerna said...

sorry sayang...tak dapat ikut...

n mak aku tak de ape2 plan pn sbenanye...
cme buat cupcakes je...
tapi mmg sedap la...

Mohamad Hafiz bin Mohd Anuar said...

ahahhaa...
buat cupcake jer?
adehs..tp ok la plan dier tuh.. :P

Post a Comment