Friday, November 28, 2008

Happy Birthday Malin!

Bebelan dari NFM pada 7:01 PM
28.11.2008
Happy 20th Birthday to Amalina Nazihah!
or known as Malin.
I love you Malin! ;)

Malin,hope Malin happy apa yang kitorang buat walaupun terpaksa mendera Malin! =p


The birthday cake,ditaja oleh Bakery Cottage Putrajaya.
Dipilih oleh Fharina and Anne. =)
(kita pilih ikut selera kita je kan Anne)
Mata ditutup dari MMU sehingga ke Village View,Bangi.
Then,Jieja dera dia suruh dia lompat2 depan restoran.



Sambil ramai2 nyanyi lagu birthday untuk Malin.
Tengok sapa pegang cake tu.
ALA SWEETNYA!
hahaha.

Birthday girl.


Present from us.


Along pun ada setelah sekian lama tak bersua.
I miss you darl.

Syok je dorang ni.
Mimi a.k.a Love Abbas,Nina,Wana a.k.a Love Achapan. =p

Anne suap Malin.
Malin suap Anne.
After that...,

Tonyoh cake tu kat muka sesama sendiri.
Padahal tu idea aku. =p

Jejaka2 yang turut hadir *cewah*



Ikmal (adik Alan) dan Uben.
Ehem ehem ehem.
Tak terdaya nak letak caption apa.
haha.
=p

Before balik.


4 comments:

Azra Ain said...

farid and malin ada sumthing in between ke?
buzz-buzz-buzz.

Fharina said...

aarr eeerrr errmm errrkkk..
no comment la kak azra ;p

Mohamad Hafiz bin Mohd Anuar said...

ahahahha
dorg x der aper2 si farid ngan malin tuh..
mereka hanya sekadar berkawan rapat :D

Farid Yummy Yum Yum said...

woahhh kak azra...
jgn jump to conclusion...
bahaya...
yg si ryna nie aarr eerrr errmmm errkk ape...
hahahaha

Post a Comment