Monday, November 24, 2008

Sick and Fun with Nafisz and Apiez.

Bebelan dari NFM pada 11:09 PM
I got class from 9am to 10am this morning,Corporate Finance.I feel that I didnt know nothing for this subject.Oh hell yeah,my mid term exam will be on next Thursday.I still didnt done my assignment which is need to submit tomorrow before 5pm. I got heavily flu and cough. Feeling so bad. *sigh*
...................................................................................................................

Today as I promised Nafisz,aku dengan Apiez g melawat dia kt Belicious.haha.Actually amik baju kat dia.Sampai sana around 3pm,then lepak kat sana sampai kedai tutup.haha.Siap tapau lagi makan kat situ,tengok movie tapi tak sampai separuh pun dah kuar g makan lagi.haha. But seriously we had fun together.Gelak sampai mati!haha.

Dialog yang dikeluarkan Nafisz ketika memesan makanan :
Hello,saya Belicious. (tak bleh blah!haha)

Capture picture yang sopan,sengal,sume ada.haha.Kitorang sanggup dok lepak sampai Nafisz habes keja sbb nk dinner sekali dgn dia.haha.Next time,kami dtg lagi ok Nafisz? ;)

p/s : picture yang diambil tidak dpt di upload
buat sementara waktu kerana En.Nafisz
tidak benarkan. So,coming soon ok guys.haha.

2 comments:

Nafisz Daniel said...

ahahahahahahaha.....
thanks being my fren dear =D

Mohamad Hafiz bin Mohd Anuar said...

ahaha..
thx 4 being my lover dear..
ahahahahahaha

Post a Comment