Wednesday, February 25, 2009

Arrrggghh..

Bebelan dari NFM pada 12:49 PM
Class at 8am. Set alarm at 6.45am but tak tahu nape alarm tak bunyi. Sedar-sedar je dah pukul 7.35am Malin kejut. Terus ke toilet mandi,but i realised my nose is bleeding. Alamak ni yang tak suka ni. Ni mesti panas dalam that's why sampai bleeding.

If ikutkan hati mesti tak pergi kelas pagi ni tapi because of weekly test,pergi jugak. Masa buat test tu tahan je la sabar,dah la sejuk,headache,flu and suddenly terasa macam hidung ni nak bleeding lagi,terus submit the answer and ke toilet.

Next class pun ada quiz but dah sampai class,class cancel lak replaced with talk.Malas nak dengar,balik terus.Makan ubat,online and after this nak tido.hehe.

2 comments:

Mohamad Hafiz bin Mohd Anuar said...

terus sumbit the answer and ke toilet <- aper sumbit answer yang?
ahahhaa..
submit la!
ahahaha..isk..pning2..

Fharina said...

huh betol la submit,cube tgk elok2.. =p

Post a Comment