Thursday, February 19, 2009

Our earlier 2years Anniversary!

Bebelan dari NFM pada 3:05 AM
Actually,its been a last few weeks about this entry but I dont have much time to take those pictures.

Okay, first of all,everybody knows who is my boyfriend right? We've been together for 1 year and 9months. A last few weeks,we've been surprised by a loving couple (Eboy and Anne) and my besties ( Jieja and Nisha).


Here is the story,one day tu kitorang semua pergi Sunway Pyramid (if i'm not mistaken,its Thaipusam Holiday) with our planning nak tengok Bride Wars but Anne and Eboy dah tengok tapi dorang still pergi Sunway Pyramid jugak. After dah beli ticket semua,jumpa la Anne dengan Eboy ni tengah pegang beg plastik Adidas.

Apiez : Eboy,kau beli boot baru ke?
Eboy : Haa!! (sambil tarik tangan aku dgn Apiez)

*masa tu sumpah aku tercengang dah kenapa dgn dorang ni.Lee pun boleh tolak aku suruh pergi dekat Eboy.

Eboy : Nah ni dari Eboy dgn Anne, HAPPY ANNIVERSARY!


* aku tengok Apiez,Apiez tengok aku.

Aku : Eh anniversary kitorang kan lama lagi.ada lagi bape bulan lagi.

Eboy : Ala takpela nak tunggu anniversary korang lama sangat la.Ala bukak la present tu bukak
la.

* Anne pun muka excited suruh bukak.

Aku dengan Apiez pun bukak la kan sama-sama.Guess what they had bought for us? A pair of Adidas baby shoes! Comel gila! Suka suka suka! Mesti kotang pun cam terfikirkan kenapa kasut baby sedangkan kami belum kahwin lagi.Bak kata Eboy dengan Anne ;

Anne & Eboy : Kasut baby ni ada sepasang. Satu untuk Anna (they called me Anna),satu untuk
Apiez. Kena pegang sorang satu and simpan sampai korang kahwin. Kalo ada jodoh korang,ada anak nanti,pkaikan kasut ni ok.

Wei serious touching wei! Idea ni tak terfikir pun kan.Tapi aku suka!hehe.Ia comel and sangat comel! Like it ;) Thanks Yayang and Eboy.

The gift :
comelkan? ;)
.......................................................................................................................................................................

Okay habis alkisah Eboy dengan Anne,ni pasal Nisha dengan Jieja pulak.Tapi bukan hari yang sama. Siang tu Jieja dengan Nisha keluar pergi Alamanda,dorang ajak tapi aku tak pergi. Malam tu aku dengan Apiez plan nak makan dekat Uptown Damansara. So alang-alang tu aku ajak la Nisha,Jieja and Awan sekali. Time tu Aina follow aku sekali sebab ada orang nak amik dia kat situ. Aku,Apiez and Aina yang sampai dulu and dah order makan.

As they arrived,Jieja muka memang amat sleepy. But Nisha suddenly excited,

Nisha : Jieja,bagi la bagi la.
Jieja : bagi apa?
Nisha : Bagi la.

*time ni aku dah blur,ape benda korang ni?

Nisha : cepat la Jieja,Apiez dah ada dah ni.

* Jieja keluarkan 1beg kecik,

Jieja and Nisha : HAPPY ANNIVERSARY!

*erm lagi sekali dorang ni buang tebiat awal2 macam ni.

Nisha excited gila suruh bukak.Then kami pun bukak la. The gift is just like what you see in the picture,


Huh kan ada yang macam ada cangkuk tu kan,tu pun kami kena simpan sorang satu jugak.hehe.
Nampak tak sentence yang "Bling Bling I got the ring" tu?
Tu kata Nisha,tempat letak cincin bila Apiez nk propose aku nanti.haha.
Seriously wei,dorang amat memandang future relationship aku dengan Apiez ni.
Sebab dorang kata kami pasangan yang sweet.haha.

Anyway,to Anne,Eboy,Nisha and Jieja,thanks for the gifts, I really appreciate it and like the gift.Thanks because you guys appeared in my life and gives Apiez and me confident and we both akan jaga relationship ni okay korang. Loves you all! Mmmuuaahx!

p/s : my anniversary - __ th May 2007
*secret*haha.

7 comments:

Azra Ain said...

ala, fharina! sweettt~

Nurul said...

hehe yanggggg :)
happy anniversary in advance :D
comel je kan gift dari nisha and jiejah tu
hihi
i love you too :*

myra sham ! said...

myra nak bear biru tuhhhhh :D

raihana said...

happy anniversary advanced for ryna n apiz.





p/s:kalo kawen jgn lupe jemput k.
haha.

Mohamad Hafiz bin Mohd Anuar said...

ahahhahaa...best siut!
isk..sdeyhs..terharu!

Ath said...

so sweet ..

Zainul Ariffin Bin Hasni said...

walaoweh... romantik nye !

congrats yar ! :)

Post a Comment