Monday, June 1, 2009

Dasar cewek Myra sialan!

Bebelan dari NFM pada 3:23 PM
Okay kali ni entry agak maki hamun sedikit,oleh kerana hati ni tak boleh nak sabar lagi.

Begini ye,semalam aku ikut Eqa adik aku and Meerul pergi tengok movie kul 9.30pm,then on the way nak pergi sana Apiez message.

"Yang!i x tahan la..You tlg marah budak pompuan ni..ni budak kg i tu Mira..adoi!u tlg mrh dia.dr tgh hari td tpun x hnti2.i pnt la reject.ni smpai ltk silent dh.Batt i dh low ni..ni no nye : 013-6336634"

Aku memang saja letak no dia dekat sini,biar dia kena kacau dengan lelaki2 gila.Okay la aku call,pd mulanya sore aku memang lembut teramat sangat,then bila dia dah cam sial,aku pun apa lagi,membebel la kan.Yang aku ingat,aku cakap macam ni,

Aku : "Eh kau jangan nak kacau bf aku boleh tak?Ni dengan mak2 dia kau nak kacau kau apehal?"
Mira sial : "Eh siapa bf kau aku tak kenal pun,mak dia pun aku tak kenal."

Pas tu tibe2 dia cakap macam ni,

"Dia yang call aku dari petang tadi tapi aku tak angkat,Dia yang kacau aku"
Aku : Wei bodoh! Kau tu yang tehegeh2 kau tahu tak.Yang kau start message dia dulu tu kenapa?Kau tak payah la nak call or message dia lagi sebab dia tak suka and aku pun tak suka"

Dan yang paling cibainya,dia cakap macam ni,

"Kau siapa nak halang aku dari nak call dia suma?"

Dengan hati yang menyirap aku pun terus hembus,

"Wei ko dengar sini,cuba kalau kau tu ada bf,then ade betina dok kaco bf kau and call bf kau and terhegeh2 kt bf kau macam kau buat sekarang,ape perasaan kau?marah tak kau??"

Then aku pun letak phone,tapi yang peliknya dia pulak dok call aku berapa ribu kali,pas tu dia message berlagak,

"Kau kenal ke aku spe?famiy dia knl aku spe?Huh kau tu kenal ke family dia?"

Aku pun reply,

"Eh bodoh!dah tentu aku ni gf dia,aku kenal la family dia!"

Pas tu konon nak ugut aku yang dia nak cakap dekat mak Apiez.Dia ingat aku peduli agaknya?Dah tentu apa yang aku cakap dekat dia,aku dah bagitahu Apiez.Apiez pun tak marah aku.Mira sial tu message mak Apiez pun,dia tak baca,dia terus bagi Apiez.Aku pun dah banyak kali pergi rumah family dia,dah siap pergi open house umh K.ima kakak dia lagi,aku tahu la.

Aku suh Apiez call Ijah,cousin dia.Then Ijah kata rupanye dia dah call Ijah dengan mak Ijah.Dah pulak.Dasar perempuan tak sedar diri.Dia boleh pulak cakap dia sedih la ape la.Dia tahu la dia anak angkat la ape la.Kalau kau dah tahu macam tu,tak payah la nak macam ye2 kau tahu tak.

Then Apiez kata dia call Apiez,tanya nape gf apiez macam tu,maki2 dia.Apiez kata,biar lah.haha.Padan muka kau!Then dia message Apiez cam ni,

"Hye Apz,taun nyh Myra nk SPM taw x,x taw la cm ne nk consntrt kt stdy kalu cm ny keadaan..Npw xrply msg cye ha.." (Ni sebijik msg dia bagi,ejaan sume)

Then message ni pulak,

"Wk cye dlm fmly wk nyh da 9tahun cye knl semua orang dgn baek,tpy cye rase xguna lg cye dlm family wk ny lg,cye akn mengundur diri dmi kbhgiaan wk dgn family wk.Biarla cye xdtg trusn lg,biarla cye tanggung mky hamon dr awex wk 2,n biarla cye terseksa,kalu 2ley bhgiakn awak.Trma ksh byk2 hafz biarla cye berkorban demy awk n kluaga awk kalu 2 wt awk bhgia,biar cye mgundurkan dri dlm kluarga nyh,awk cube fkr??Bkn mdh tok cye mnrma smua ny?"

Hahaha.Jiwang kan message dia.Seumur hidup aku,tak penah taip message macam ni.haha.Tahu pun kau kena maki hamun dengan aku.Then boleh lak dia message aku lagi cam tanya ada ape2 lagi tak nak cakap?Nampak sangat la dia tu,nak heboh kan lagi.Dasar pompuan goblok!

And sekarang ni aku tengah update blog,dia call pulak lagi.Cibai!
...............................................................................................................

Kata Apiez kalau Apiez balik sana mesti dia macam cari2 Apiez.Ikut je Apiez mana Apiez pergi.Konon pengorbanan dia tu berat sangat la tu!Eleh!

Kau tak tahu mulut aku ni kalau dah geram,macam2 boleh keluar.Kau tu yang tak kenal siapa aku.

13 comments:

How To Vogue said...

hahaha...
pelik kan ade ppn gile cmtu...

skrg ni dia kacau kau untuk ape?

Pije. said...

too bad ryna.
minah ni tade blog.
ahahhaha!
oh.tadi siang dia dtg rumah sini mintak halal makan minum.
wtf?
aiyayaya.
susah la dapat bf hensem ek?
;p
ryna tak payah rasa tergugat lgsg.minah itu foreigner tau.tamilnaddu mari!
heheh

myra sham! said...

huaaaaa kak ryna !
pompuan tuh nama sama ngn kita !
ewwww

Fharina said...

oh ye ke ijah?dia dh x de ckp ape psl ryna lg ke?haha.
th pun wtf?
ryna ni tr ty2 kot sape kaco bf spe ni.haha

ni kawan ijah la ni =p

Fharina said...

ala mne sme la myra.
dia mira,myra myra.hehe

Belle Bedazzled said...

huh...bkan stakat same name ngan myra sham! same ngan belle gak...uwaaa...terang2 kena Si*L hahahaha...xde laaa belle paham... memang cam kimak pmpuan camtuh..belle pnah kne ngan joejots...ade pmpuan kacau dye...ayat pun lbey kurang ajar cam tu gak...cesss...kite dah bleh sekapal...huhuuh...induuu anna...

Pije. said...

haha.
kawan ijah?jahat tau.
tak kuasa ai!
pelakon tu jgn main2.haha
minah tu senget sikit.
smlm masa dia dtg mintak halal makan minum suma makcik,uwan pelik2 je ingat dia nak mati.
siap nangis2 tu.
drama queeen.
theeee

Fharina said...

TO BELLE : haha ape la belle ni.
tu la rindu belle jugak!
nnti free kite lepak2 k.


TO IJAH : woah ye ke ijah?oh so drama queen.haha.npe dia act mcm apiez bf dia huh?confuse kejap.haha.then,uwan sume th ke psl ryna mrh dia?haha

iQBaL HaSBuLLaH said...

Mira???
Mira kg terusan??
hahahaha...
apizz2..
hahaha..
gud luck dude..
ko terlalu hensem utk dia la dude..
hahahaha..

Farah Kamal said...

xsuke owh if ade perempuan mcm ni..
mcm fcker..
my bf nye ex ponk suke kacau2 my bf..
ayat jiwang nak mampus..she said

"abg jgn kacau ayang lagi"

whutever...
padahal die yg xabis2 msg n call.
haha.

Fharina said...

oh really fa?
siap abang ayang lg.
wtf?haha
sgt sakit hati kan.

Anonymous said...

ntah2,bf ko dah main ngn awek spm tu kot.x pon ringan2...mane la bf ko nk ngaku...saje je.nk kepastian

Fharina said...

siapa sial anonymous babi ni. cuba kau ty bapak kau pernah main dgn pompuan lain tak selain mak kau. tak pon ringan2. sje je nk kepastian.HAHA! pengecut la kau.lg nk berbual lebih menyemak kt sini.

Post a Comment