Saturday, June 27, 2009

famous dowh.

Bebelan dari NFM pada 6:39 AM
Noor Fharina binti Mohamad,adakah anda famous?
Oh mungkin.haha.

Shena,bgth aku yang ada orang ty pasal aku.
Bila aku cakap,aku famous,dia tak nak percaya.
Shena,aku tahu kau jeleskan?
sbb org tu add kau sbb nk ty psl aku bkn nk ty psl kau.haha

2 comments:

Sheerna said...

cam pundek la weyh entry kau ni...
die tu kawan aku dah lame laaaaaaaaaaaaaaa...............
bukannye die add aku sbb kau...
siut gile perasan kau...
hahahah...

sanggup tu buat entry...

Fharina said...

elelele kau.haha.
biasa la aku,kau kn musuh aku.
haha

Post a Comment