Wednesday, June 3, 2009

Dia.

Bebelan dari NFM pada 4:43 AM
Entry kali ini adalah saja-saja kerana aku tersangatla ingin mengupdatekan blog.
Aku sangat la sayang boyfriend aku.
Serius!Aku tak main2.
Dia selalu je sabar dengan aku,dulu aku sangat la degil,dia tak cakap aku degil tapi aku tahu aku degil.
Dengan berkat kesabaran dia melayan karenah aku yang dulu suka melayan,itu kata dia and semua nak ikut kepala otak aku,sekarang ni aku sudah tidak degil seperti dahulu.
Dia pun berkata begitu.
Dulu kalau dia marah aku,confirm aku marah dia balik sebab aku macam pantang gila dia marah aku.
Tapi sekarang aku suka dia marah-marah aku tapi bukan la yang teruk sebab nanti dia pujuk aku balik.
Oh,disini ingin dinyatakan yang saya suka sangat dipujuk oleh beliau dan kadangkala dia akan cium pipi saya sampai rimas.
Dan dia juga suka mereka pantun sendiri yang buat saya tersenyum.
Oh indahnya kasih sayang.
Dan sambil itu,mengusap rambutku dengan lembut serta mencium dahiku.
Serta,jika aku menangis yang teresak2,beliau akan selawat di ubun-ubun ku (betul ke tu ubun-ubun?) dan menyuruh ku memeluk beliau.
Lalu ku tertido.
Walau dia marah macam mana pun dengan aku,aku tetap mahukan dia disaat itu di sisi aku dan kadang-kadang aku tak bagi dia balik,bila aku menangis lalu tertido,barula beliau balik.

Sebab itu la aku sayang boyfriend aku,dia faham aku dari orang lain.
Dia la musuh,kekasih,kawan..
Sebab tu juga la aku akan melenting kepada sesiapa yang kacau dia.
Sebab aku tahu takde perempuan lain yang boleh sayang dia macam aku sayang dia.
Oh,aku rindu dia!

2 comments:

Pije. said...

kawen cepat.
kawen cepat.
eh?
hahahhaa

nAnIe said...

so sweet..
u r soooooo lucky2

Post a Comment