Saturday, September 5, 2009

hehehe.

Bebelan dari NFM pada 9:38 PM
Weeeee..bosan amat sangat sekarang ni duduk rumah sorang-sorang.
Bangun je tidur tadi tengok Eqa dah takde, dah agak mesti keluar.
So kena berbuka sorang-sorang dekat rumah tapi tak tahu nak makan apa.
So call mak,tanya macam mana nak masak sardin.haha.
Oh saya memang tak reti masak.Ok satisfied? At least saya berterus-terang.hehe.
So mak keep calling to make sure her daughter berjaya ;)

Tapi sambil-sambil tu Aina dengan Jieja message tanya macam mana nak berbuka semua and Aina tanya kenapa aku tak bagitahu dia awal-awal aku sorang.
Okay Babes, thank for your concern. I love you ;)
Since aku pindah rumah ni,Aina and Jieja je yang selalu contact aku.
Yang lain,busy kot.haha.

Okay lari dr topic pulak,tibanya masuk berbuka..
Sedap dowh sardin aku!haha.

6 comments:

amalinazihah said...

ryna~.terasanya...bukan tk nak cntct..malin every week balik rumah..heee..sorry..nanti kite berbuka ramai2 lg eh..lama tk jumpe..=)

Fharina said...

lorr haha tak pe la malin.ryna faham.hehe. kemslm kt dorang sumua ok ;)

Nurul said...

yang! terasa juga! huhu anne pon ilang juga everyweek.tu la,anne ng malin sllu berbuka kat uma je.makan roti ng minum susu je.lagi sedih kan.tape nanti kite berbuka sekali okay.

Sheerna said...

nasib baik tak terbaka rumah kau...
lain kali jangan masak...
bahaya!!
=p

Fharina said...

anne : lorr tak pe la anne.anne lg la tak pernah pun datang sini.huwaa!haha.

shena : aku tahu kau sayang aku tapi jangan la berlebihan sangat.ishk kau ni.haha

Nurul said...

tu la yang,nak dtg.tp xde org nak ajak.haha segan la nak dtg uma anna,sbb x kena ajak.hehe ;p tpi nak sgt dtg.cuma xtau bile masa nya.tapi akan datang juga nanti.hehe but make sure anna masak sedap2 okay :)

Post a Comment