Wednesday, September 30, 2009

Penat amat sangat.

Bebelan dari NFM pada 2:41 AM
Aii sangat la penat hari ni. sangat-sangat penat. Exam AIS 1 start pukul 9am-12pm and sambung pulak dengan exam MA 1,2.30pm-5.30pm. Kekononnya balik lepas makan nak tido la.Amik kau,dah gulik2 pun tak boleh tido. Tiba-tiba mood mengemas pun ada,kemas la bilik and hall sebab mak nak datang hari Khamis. So,kalau tak nak kena bebel,kemas la.haha.

Lega dah 2 paper dah lepas,ada lagi 2 paper lagi. Paper MA1 tadi susah,seriously aku tak boleh buat. Maybe aku study last minute and apa aku study tu tak cukup kot. Haish,dah la tadi kena membebel dengan MR ADVISOR,lecturer NIK MOHD ZAKI tu, half an hour ok aku dengan Jieja kena.haha. Dia nak tengok pointer final exam ni naik. haish.

So goodluck la untuk kami ye ;)

2 comments:

Benjo said...

gud luck tuk ko!!
x mo stdy last minit lg...

Fharina said...

haha thank you benjo ;)

Post a Comment