Sunday, June 20, 2010

3 Idiots.

Bebelan dari NFM pada 3:40 AM

I balik je dari Mines and South City Mall terus tidur sebab I tak cukup tidur then I bangun je sebab terus sakit kepala yang menyengat. Bangun and baring kat hall sambil tengok tv. And I nak suggest you all tengok cerita 3 Idiots ni.Hindustan movie. I dah lama gila tak tengok Hindustan so tadi saja je la nak tengok kan.Channel 952 Boxoffice.

I tengok movie ni sampai I tak boleh nak tinggalkan tv walaupun sesaat sebab best sangat. Sangat meaningful.It is about friendship and family.Serius sangat touching okay. And you all bayangkan on the same day I tengok cerita ni twice and skang ni pun tengah tengok lagi dekat rumah kawan I.

Please tengok! Actually ada Amir Khan and Kareena Kapoor yang cantik :)


7 comments:

naz said...

best gila kan? punsukh wangdu. i siap tulis entry lagi hahaha

Fharina said...

punsukh wangdu!haha. nama tak boleh blah.dh mcm nama cina.

tynnie said...

i pun layannnnn...kat ABO! haha
comel gileee.

Fharina said...

tynnie : kan suka jee!

syafiq kadir said...

punsukh wangdu! :) can i be like him?

I.Q.W.A said...

ade jual dvd ke?

Fharina said...

k.iwa : tak sure la k.iwa.ada kot.hehe

Post a Comment