Saturday, June 12, 2010

Gambar ayam terbentuk dari peringkat janin lagi!

Bebelan dari NFM pada 12:39 AM
Hello,entry kali ni quite interesting.
Actually pictures ni I amik dari blog Fahmie
so I nak share dengan you guys.

This is how ayam terbentuk dari peringkat janin lagi.
Cewah dah macam dalam iklan susu.haha.























So,amacam? Dah boleh bayangkan bagaimana ayam terhasil :)

7 comments:

Ahmad Tajuddin Abdullah said...

subhanallah..terbukti benar apa seperi yang diminta oleh Nabi Ibrahim kepada ALLAH untuk melihat sendiri ALLAH menciptakan binatang di hadapan baginda....subhanallah....tq 4 the sharing....minta kebenaran untuk copy....

Zulfahmi Abidin said...

haha..comel kn ayam tuh..bdway.fharina..kmu kene cek.ade satu pic tuh kmu terletak dua kali.dye smua nyer ade 22 pic jer..

Faiz said...

wow..nice..hehe..

Entri terbaru saya
^^ bOlA & cHicKen gRiLL ^^

naz said...

wow sangat seronok melihatnya haha

Fharina said...

tajuddin : sila-sila.eh tp i nk bgth u,ada 1 pic tu sama.hehe.i nk update ni.

fahmie : tahu2 td internet lembab so x smpt nk buat.haha

faiz : nice kan :)

naz : comel je!

Anonymous said...

as'salam dear.. mohon nak share pic ni yer. boleh kan =)

Fharina said...

yeah of course you can! sila-sila :))

Post a Comment