Wednesday, June 16, 2010

Anniversary prezzie from him.

Bebelan dari NFM pada 2:44 AM
Okay I nak cerita kali ni dalam nada yang EXCITED!
I got 2 presents from him yesterday.
Anniversary present.
Dia say sorry sebab lambat bagi but its okay.
Its not compulsory to give me the present because what I want is only you.
*okay I know org akan ckp,"alah ayat biasa"
No,seriously I meant it.
Okay,present apakah itu?
Jeng jeng jeng!

I got a TOMMY HILFIGER watch.
A RED watch which is I tak pernah ada red watch because I rasa kulit I gelap.
So,bila I pakai jam merah,I akan nampak lagi gelap.
But Sayang said No and it is looks good on me.
Okay take that as a compliment,kekononnya kulit I putih bersih macam kapur sireh.haha.

I memang takde jam pun,so I am happy for this!
Bukan takde,ada tapi Jam Odm I selalu ada masalah tali.
Jam Guess I,I tak tahu kat mana tapi seriously jam tu memang kena tukar tali dowh.
Fyi,2-2 color putih.
Oh,almost forgot,I got a light pink color watch too from Anne Klein.
But tak macam pink sangat,almost peach.
Tapi batt I tak tukar lagi.haha

Okay the other one is,ROXY bag.
Actually,I'm using my sister's bag utk ke kelas.
If you see I'm wearing a sling bag chocolate color,it is my sister's bag actually.hehe.
So,I got a new bag sementara I mencari where did I put my Levi's bag yg I selalu bawak pergi class. *wondering.
And Sayang said,"Dah lepas ni pulangkan beg Eqa"
HAHA!

Okay ni picture hari ni,I baru pakai.hehe

Btw,tangan I ni I rasa macam kecik sangat even in my siblings pun tangan I yang paling kecik.
So,it is hard for me to find a suitable watch suits with my small wrist.
And my new watch suits with me :)

Terima kasih Sayang for these. Dont worry if you risau I suka ke tak sebab seriously I suka gila gila gila. Apa-apa pun you belikan untuk I,I suka tak terhingga. Sebab apa you suka I pun suka tapi bukan termasuk perempuan lain yang you suka.Itu UNACCEPTABLE! Saya sayang awak bukan sebab harta benda.Saya sayang awak sebab awak buat saya rasa saya perempuan yang paling bertuah and awak buat saya rasa disayangi. Terima kasih Sayang!

4 comments:

naz said...

ini yang buat i tak sabar cari gf haha

Fharina said...

haha why?suka bagi gf present eh?:P

Anonymous said...

heee =D ..ur most welcome yang..i love you! - Hafiz Anuar

Fharina said...

I love you too :D

Post a Comment