Tuesday, June 22, 2010

Menghitung hari.

Bebelan dari NFM pada 2:40 AM
Rasa macam dah lama I tak update pasal kucing-kucing I kan.Okay btw, I tengah menghitung baru nak dapat cucu lagi.Yuhuuu! Kelly dah diasingkan dah sebab kalau ikut kiraan dalam masa yang terdekat ni dia beranak. Ni pun dia dok mengiow je. Makin lama makin comel lak dia ni.

Lucky,Louie and Loopy seperti biasa,Keero yang jaga.Tapi Keero lebih jaga Lucky dari yang lagi 2 tu.Almaklumla anak dara sekor je!Cewah!HAHA! Dorang makin lama makin besar.Ye la kan takkan la makin lama makin kecik pulak kan.

Sampai sekarang I belum tahu cara mengatasi masalah kutu kucing ni.You guys tahu tak?Currently,I gunakan Front line Spray once a month untuk kucing-kucing ni tapi still takde effect.Paling banyak dekat Kelly.

So,kalau Kelly dah beranak nanti I bagitahu you all okay :)

7 comments:

Nurnabihah Mohd Nizar said...

hey~ auww.. u minat kucing? ahah! same wif me~~

Anonymous said...

wah...ryna smakin selesa ngn gelaran granny ek..:))
nty if kelly dh deliver,nk sekor 2 ekor ley x?

_yoyot_
:D

Fharina said...

nabihah : yes i am :D

yot : tahu takpe!haha. errk btw,dh de list la yot.hehe

Fharina said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

alamak,dh terlambat la ni..
huhu
xpe2,yot booking awal2 for the 3rd generation la..
haha
:D
_yoyot_

Fharina said...

errk sorry la yot.3rd generation from kelly maybe dah takde lagi dah sebab doc advise suruh spay kan dia sbb dah 2 times dia give birth de prob.hihi.

sbnrnye sayang nk bg orang.hihi

Anonymous said...

haha
apa la nasib diri ni..huhu
yot pn sbnr nye ske je cats,tp nk bela tu cm x yakin je..
haha

Post a Comment