Friday, June 4, 2010

Lagenda Budak Setan.

Bebelan dari NFM pada 3:27 AM

Okay, I've already watched Lagenda Budak Setan :) Crowded with people. I should say, LBS sangat-sangat sedih and even one my friend menangis since scene awal-awal and sampai habis. Romantik and jiwang pun ada jugak but it makes my heart melt. Yang paling geli sekali scene Kasyah masukkan cicak dalam Tin Coke Ayu and Ayu tercekik cicak tu! Euuuwww gross! Plot cerita LBS buat korang tertanya-tanya tapi still you could get it the jalan cerita. Tapi nanti tengah-tengah sedih jadi kelakar pulak,sebab apa? Huh,korang kena tengok sendiri and listen carefully :)

Tapi yang tak bestnya scene Ayu 2 sebab dia macam kaku. Pelakon baru. So,apa-apa pun Lisa Surihani and Fazura sangat cun and suka suka suka :) I cant wait for the Part 2!

5 comments:

syafiq kadir said...

gi blog fiq, ada iklan baik punyaaa! hahaha!

Zulfahmi Abidin said...

haha..semua kate2 awk tuh betul.tak ragu lagi..tp knepe la ade bahagian 2.terpakse pg tgok lagi lain kali.hehe

Legasi Piston Pecah said...

wah..same lah..
dah tengok cita nih semalam..kesian dengan nasib si ayu tuh.tersiksa hidup dia,baru nak bahagia hilang ingatan lak...

tgk dekat jb ker?

------
Entri Baru : [REVIEW] Lagenda Budak Setan

sYaLiza_sHaRiF.. said...

owhh saya tau !
lisa ada masalah R kan..
haha

Fharina said...

fiq : dah tengok dah!amboi2 senang je awak eh.haha.

fahmie : hehe takpe la boleh tgk lg.hehe.

piston pecah : tahu takpe tapi kasyah sabar gila kan.bagus la.mcm cter notebook lak kan.haha. eh takde la tgk kat Cineleisure :)

syaliza : awak cukup terer!haha

Post a Comment