Wednesday, September 8, 2010

Fharina Menari.

Bebelan dari NFM pada 5:15 AM

Apiez ni comel je. Dia buatkan benda ni untuk I. Untuk I gelak sorang-sorang. HAHA! Bila rasa macam bosan ke sedih,mesti tengok benda ni sebab I boleh gelak-gelak and tetiba rasa rindu kat Apiez.

You guys cuba click kat website ni, Fharina Cha Cha Cha.
Korang boleh click la kat bawah tu ada front leg la ape la,kalau nak suh I buat different movement.hehe. So,hope you guys enjoy!

4 comments:

Zulfahmi Abidin said...

bahahahhaha........dis is so fun.tergelak aku kat opis sorg2...kah2.......

AmalinaAzman said...

hahahaha benda ni fun gila and kelakar gila. I dah try with my face. haha. asik gelak je. thanks for the info. hehe :)

Amalina said...

haha! tk bole stop gelak!

Fharina said...

fahmie : haha tahu takpe kan!

amalina azman: at least menceriakan hari2 kita kan :D

malin : sila gelak puas-puas!haha.ryna nak apply jd dancer utk tamu menari cmni,boleh tak malin?HAHA!

Post a Comment