Wednesday, September 29, 2010

Speaker problem.

Bebelan dari NFM pada 6:51 PM
I nak tanya la korang pernah tak alami problem yang sometimes speaker laptop korang tak bunyi?
Sometimes dia bunyi and sometimes it doesn't.
Why eh?

25 comments:

am said...

g check properties kt my comp .then check driver sume .sometimes driver tak matching .kalau rosak .mst takde bunyi langsung .if u guna win7 .u just cari update driver .then nnt system akan diupdate sndri .jgn lupa smbung tenet eyh .

Fharina said...

I dah try update driver semua tapi dia kata already installed. dia kdg2 kjp ada,kjp takde.so i kne restart byk kali.

am said...

kalau dah macam tu windows prob kot .kalau lappy baru .tak kan da rosak kan .kadang tu drver kacau .format .da elok .

Fharina said...

even i dah format baru aritu pun still gila lagi.tak faham nak apa.hurm.

am said...

erk .even u da format bagai .but still mcm tu jgk .okay . u bawak lappy g la check .kalau dekat .meh kat i lah .i check kan .

Fharina said...

tu la nanti la i g check kalau i rajin.so every time i main game rasa macam takde feel.haha.

oh u kat mana?

am said...

heh .if u guna earphone ? ada test tak ? i .ipoh .dekat. haha .FOC lah kalau u servce kt i .

Fharina said...

ohh itu i tak test lagi!hehe. tp i rasa mesti tokleh jugak kot.Oh dekat sangat ipoh tu!HAHA!

am said...

haha.dekat kan ? haha .
okay kedai i tiap hari bukak.so ikut suka u la nk dtg bila pun .area tambun okay .haha .btw u ada fb ?

Fharina said...

ohh u dok tambun eh?bf i esok balik ipoh,dia kat bercham.btul ke eja mcm tu?haha

harus la ada,search FHARINA MOHD

am said...

betul lah tu .bercham .eh .knp tak boleh add ? error .tak kan la sebab audio rosak .acount fb ikut jgk eyh haha .kuazham@yahoo.com .try u add lak .okay :)

Fharina said...

dah kata on9 fb guna lptop ni kan.haha.okay i add u.

am said...

haha .ok bereh .sebaya eyh .22 .ahaa .salu on9 bila ?

Fharina said...

ohh u pun thn 88 eh?sebaya la tu.hehe.anytime and everywhere :)

am said...

ceh .anytime and everywhere .btw .skg tak nampak pun u on9 ? so .haha .eh .u student lg ? *pelik plak men komen kt blog .

Fharina said...

u tgk chat fb ke?i mmg offline chat fb sbb myemak.haha.

am said...

heh.patut lah pon .nk tau on ke tak .kena tgok status je lah .haha .eh .u student lg ke tak ?

Fharina said...

alaa u commnt je.bile2 mse i boleh reply.mmg fb kt hp sntiasa on :) ohh yup i student lg :)

am said...

ceh .ye lah sgt.haha .btw u lawa kot.haha .*apa da merepek kuat .he .sabahan kah ?

Fharina said...

ceyh lawa ke?haha.thank you :D terharu bila dipuji.haha. itu dlm pic je,tgk dpn2 bukan lawa mana pun.haha

sabahan?eh takde la.i Jb la :D

am said...

cis .haha.depan2 tak cntik ? okay fine .cancel haha .o yeah .igt u sabahan ? multimedia collge rite ? haha

Fharina said...

haha siot!

eh takde la.I MMU bukan MMC,university not college.MMC for college :)

am said...

haha.siut *aku balik yg kena .okay mmu .not mmc haha .bila nak grad ni ? umo da sebaya .heh

Fharina said...

hahaha! ada lagi another 2years!

am said...

wau .lama lg tu .u smbung deg ke master terus ? bapak lama .umo 22 sudah .igt nak masuk merisik tergantung ah cmni .tgu you abis study la .bahahaa .!

Post a Comment