Wednesday, September 29, 2010

Minor injury.

Bebelan dari NFM pada 1:20 AM
Ini untuk bagitahu you guys update pasal kitten tu. I dah bawak pergi vet and kitorang tunggu almost 1 hour sebab doctor tengah buat surgery. Then bila turn si kecik ni,doctor kata ada 2 option,either I tunggu and depends on medicine or X-Ray to check any tulang yang patah.So,bila I fikir balik,I dah nak balik Jb bawak dorang so I decide to X-ray sebab takut benda jadi lagi teruk.After tunggu 10minutes for the result and while the doctor give the other 2 kitten a vaccination, bila check balik,Alhamdulilah semuanya okay.Maybe macam ada salah urat macam tu je.Lega sikit. Cuma doctor nasihat suruh dia duduk dalam cage for a few days sampai dia betul-betul baik. So,kat Jb pun dia kena kurung jugak la.Kesian.

For now,I ada 8kittens and I dah tak larat nak jaga untuk seterusnya. Plus,dulu doctor dah advise I suruh mandulkan Kelly sebab dia ada problem every time she give birth to her babies.So,I kena mandulkan Lucky yang berkaki 3 tu and Kelly.Yang lain semua jantan! So maksudnya,semua besar-besar and gemuk macam Keero!OMG!

4 comments:

mai said...

wow! byk nye kucing u.
i suka kucing! kalau u xnak kucing u, u bg tau i ok!:)

Fharina said...

before this i ada 11 ekor tp 3ekor yg kecik tu i dh bg kwn i.hee.

mai said...

yeke? kucing u comel2. kucing persian i da mati n anak2 die jgk mati time branak. so sad:(

Fharina said...

ohh ye ke but why?

Post a Comment